Video: Kraljica Novalje Sandra Dabo izvela vlastitu verziju "Golih vijesti"

Video: Kraljica Novalje Sandra Dabo izvela vlastitu verziju "Golih vijesti"

SANDRA DABO, Kraljica Novalje koja je popularnost stekla natjecanjem u showu Story Supernova i čija je misija reklamiranje otoka Paga i paškog sira, u emisiji "Noćna mora" Željka Malnara predstavila je vlastitu verziju "Golih Vijesti". Sandra je u studiju sjedila s Ciganom koji ju je nagovorio da se skine u grudnjak, a potom i da ruke umoči u čašu vode pa da se onda vlaži po rukama i grudima, ali i pokazuje bradavice. Oduševljeni Cigan nije mogao skriti svoje zadovoljstvo viđenim prizorom zbog kojeg se cijelo vrijeme smijuljio i veličao Sandrine grudi.

"Ja sam ljepša od Severine, pojam ženstvenosti, hrvatska Marlyn Monroe. Ja znam da mene Hrvatska voli, iza mene stoji četiri milijuna Hrvata", svojedobno je govorila pjevačica i autorica eponimnih stihova poput onog "ja se hranim paškim sirom i njegovom janjetinom". Sandra, koja za sebe kaže da je najveća zvijezda u Hrvatskoj, uskoro kreće i u pohod na američki kontinent. Naime, Sandra bi u New Yorku trebala posjetiti Filipa Klevu koji je glumio u Sandrinom posljednjem video spotu "Idemo u Hollywood". Bivši mister u New York je otišao kako bi usavršio svoje glumačko znanje. Preko tjedna zauzet je obvezama na Akademiji i u modnoj agenciji, a vikendom obilazi noćne klubove u kojima se sjajno zabavlja s uglavnom hrvatskom ekipom. Sandra će se s Filipom malo provoditi, a kako tamo ima rodbine s brojnim poznanstvima, pokušat će ostvariti i "američki san".

Sandra se naveliko hvali i možebitnom budućom suradnjom s Georgeom Michaelom. Naime, jedna je hrvatska manekenka glumila u glazbenom spotu ovog proslavljenog pjevača prilikom čega mu je, navodno, pričala o Sandri i o njezinom velikom talentu kojeg Hrvatska ne prepoznaje, na što je George rekao da bi volio sa Sandrom stupiti u kontakt i vidjeti njezin talent. Tako bi, osim američkog sna, Sandra uskoro mogla ostvariti i britanski san, ako on postoji, a ako ne, ona će ga zasigurno izmisliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Z.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara