Video - Laka: Bolje živim od snimanja reklama nego od muzike

Foto: Screenshot VideoIndex,  PR fotografije (MTV)
Video: Tomislav Brđanović/Index

U NEDJELJU navečer na dodjeli MTV Movie Awards nagrade su u sve tri kategorije - najbolji glumac, najbolja glumica i najbolji film otišle za "Montevideo, Bog te video", Dragana Bjelogrlića. Kao što nam je i sam priznao prije dodjele nagrada, volio bi da te nagrade odu njegovim studentima jer su to njihovi filmski prvijenci te bi bilo "cool" da dobiju jednu takvu nagradu. Na premijeru je došao s kćerkom, a tijekom preuzimanja nagrade zahvalio se upravo studentima.

Među brojnim glumcima koji su se odazvali na Gorki list, bili su i hrvatski glumci Nataša Dangubić, Ana Vilenica, Hana Hegedušić, redatelji Dalibor Matanić i Ivan Goran Vitez te brojni drugi poznati glazbenici poput Jinxa, Lake i drugih.

Proslavljena slovenska glumica Katarina Čas i glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić uručili su nagrade pobjednicima u kategorijama za "Najboljeg glumica" i "Najbolju glumcu", a Katarina nam je priznala kako uvijek postoji trema prije izlaska na pozornicu, a ponekad je liječi čašicom nekog alkohola.

Nakon šetnje crvenim tepihom te prije same dodjele nagrada, upitali smo pjevača Laku zašto se odlučio doći na dodjelu MTV nagrada, a o nam je odgovorio: "Došao sam vidjeti što se događa, a i znam da ima besplatne cuge". Pitali smo ga i kad misli doći u Hrvatsku, a on je priznao: "Kad me pozovu. Ja imam svoju cijenu od koje ne odstupam pa onda neki odustaju od organizacije koncerta", dok nam je na pitanje čime se trenutačno bavi izjavio: "Snimam neke reklame. Bolje se živi od reklama nego od muzike".

U videu pogledajte što su nam poznati još priznali na crvenom tepihu prvog Gorkog lista MTV-ja te kako su se zabavljali u Beogradu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara