Video: Lana Jurčević u narodnjačkom klubu na nagovor publike otpjevala "Crveni lak"

Video: Lana Jurčević u narodnjačkom klubu na nagovor publike otpjevala "Crveni lak"

Tekst: A.M.
Foto: Index

LANA JURČEVIĆ u petak navečer pojavila se u narodnjačkom klubu Diamond gdje se zajedno s društvom zabavljala do ranih jutarnjih sati. Iako inače nije viđeni gosti na narodnjacima, Lana se, kako doznajemo, dobro zabavljala u Diamondu te je čak, na nagovor publike, uzela mikrofon u ruke i otpjevala pjesmu "Ti zaplakat ćeš na mojoj strani jastuka", nekima poznatiju kao "Crveni lak", narodnjačke pjevačice Sanje Đorđević.

"Sve u svrhu dobre zabave"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobre vijesti brzo se šire", kroz smijeh nam je rekao Lanin menadžer. "Najinteresantnija činjenica je ta da je 'Crveni lak' gotovo identična jednoj francuskoj R'n'B pjesmi. Kako god, znam da Lana nema problem s tim je li riječ o soulu, funku ili narodnjaku. Sve u svrhu dobre zabave", rekao nam je Hani Taher.

Ipak, čini se kako ovo nije prvi put da Lana pjeva spomenutu pjesmu već ju je otpjevala na nekoliko svojih koncerata, među kojima je i onaj u The Bestu kada je publika, baš kao i u petak, iz sveg glasa pjevala zajedno s lijepom pjevačicom. Osim što je dokazala kako joj istočnjački melos, leži baš kao i sve ostale pjesme koja pjeva, njezina publika pokazala je koliko su zapravo narodnjaci ušli u svaku poru današnjeg društva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara