Video - Ljupka Gojić: Bilo bi sebično od mene kad bih kćeri branila da se bavi manekenstvom

Video - Ljupka Gojić: Bilo bi sebično od mene kad bih kćeri branila da se bavi manekenstvom

Foto: Borna Čavrag/Index
Video: Tomislav Brdjanović

S OSMJEHOM od uha do uha, u osmom mjesecu trudnoće, simpatična Ljupka Gojić-Mikić ugostila nas je u showroomu svog brenda Jolie Petite. Iako je tek tjedni dijele od rođenja njenog drugog djeteta, manekenka i dalje radi punom parom - predah od modnih pista i snimanja koristi za kreiranje. Nekoliko novih komada iz svoje kolekcije predstavila je i Indexovim čitateljicama - od onih za trudnice do onih za mršavice. Iako je i sama mama, kolekciju za bebe ipak ne sprema. Osim o modi i prinovi, progovorila je i o ljubavi prema skijanju, svom braku te obiteljskom životu.  Više pogledajte u priloženom videu.

Druga djevojčica u obitelji na svijet treba doći sredinom studenog, a baš kao i prvu kćer Janu, manekenka će je roditi carskim rezom. Priznaje kako joj je druga trudnoća nešto teža od prve, ponajviše zato što zna što je sve čeka. Kaže kako nekih posebnih trudničkih prohtjeva nema, iako joj hormoni povremeno divljaju. Ona i suprug Mihael Mikić su već odabrali ime za drugu kćer, ali ga i dalje kriju od javnosti. Što se malene Jane tiče, Ljupka kaže kako ni sama ne zna veseli li se njena starija kći sestrici ili već sad pokazuje znake ljubomore."Jana iskorištava i baku i dedu i sve oko sebe, mislim da je svjesna da neće još dugo moći samo ona biti u centru pažnje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stampedo je po kući, iskorištava i baku i dedu i sve oko sebe, mislim da je svjesna da neće još dugo moći samo ona biti u centru pažnje", kazala je Ljupka kroz smijeh. Poznatu manekenku samo pitali i bi li jednog dana voljela svoje kćeri vidjeti u modnom svijetu ili bi radije da se one bave nekim drugim poslom. "Bilo bi sebično od mene da joj branim da se bavi tim poslom", kaže Ljupka i dodaje kako, uspije li u tome da odgoji kćer da bude poput nje, djevojka sa čvrstim stavom, koja točno zna što želi, ne strahuje za nju odluči li se za ulazak u svijet mode.

Zbog posla njen brak s nogometašem Mihaelom Mikićem često funkcionira na daljinu, a Ljupka se na račun toga šali kako je ključ uspješnog braka možda i u tome što se rijetko vide. Što se božićnih i novogodišnjih blagdana tiče, Ljupka će sve morati podrediti bebi koja uskoro stiže, a kroz smijeh kaže kako slavlja neće biti ni za njenu mamu, koja joj oko svega spremno pomaže.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara