VIDEO Manekenka dopustila prijateljici da spava s njenim dečkom, snimku objavila na YouTubeu

VIDEO Manekenka dopustila prijateljici da spava s njenim dečkom, snimku objavila na YouTubeu

Screenshot: YouTube

DEČKI prolaze, ali najbolje prijateljice tu su zauvijek. Barem ako je vjerovati ovim dvjema najboljim prijateljicama iz Amerike. Lena i Emily dijele baš sve pa čak i seks s istim dečkom.

U videu objavljenom na Leninom YouTube kanalu opisale su eksperiment koji su smislile - seks u troje s tipom s kojim se Lena viđa.

Sprijatelje su se prije godinu dana kad je Emily pozvala Lenu sa sobom na tulum neimenovanog repera, a njihovo prijateljstvo sve je snažnije - do točke u kojoj mogu dijeliti i istog tipa.

"Viđam se s Adamom nekoliko mjeseci i oboje smo otvoreni za ideju da nam se pridruži druga djevojka. Čudno je i kontroverzno kad je to vaša najbolja prijateljica, ali vjerujem Emily i mislim da bi to moglo biti zabavno. Adam će doći za sat vremena i seksat ćemo se s njim. Potom ćemo popričati o tome", najavila je Lena.

Iako u samom videu nema seksa (inače ne bi bio na YouTubeu), u njemu možemo doznati da je Adam čest gost u trojcima, no inače je jedna cura uvijek ružnija od druge. Za razliku od sad, kad su mu obje prezgodne.

Komentari ispod videa su predvidljivi - njih su dvije drolje, a on je ružan. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara