Video: Marijana "alergična na praznu čašu", Nemeš njenu kćer već smatra svojom

Screenshot: Youtube

I NA SINOĆNJEM Big Brother tulumu alkohol je tekao u potocima, a najsretnija je zbog toga, po svemu sudeći, bila Marijana koja je Nemeša tijekom večeri zamolila da joj ulije piće "jer je alergična na praznu čašu". Tom izjavom zasigurno je dala temelja za nove napade Nemeševoj majci, koja je već danima po medijima naziva alkoholičarkom.

Dok se Nemeš na početku večeri zabavljao s Bojanom, Marijana je plesala s Nirmalom, koji joj je u jednom trenutku rekao da je voli. Nirmal je tijekom tuluma uglavnom bio vidno neraspoložen pa je tako dio večeri proveo sam sjedeći u dvorištu. Duško mu je bio totalna suprotnost - pričao je, smijao se i šalio, a na njemu se vidjelo zadovoljstvo što je postao "član Europske unije".

Tamara je sjedila sama, izolirana od svih, pa joj je Soraja prišla i pitala je u čemu je problem, na što joj je Tamara kazala da je jako boli ruka koju je istegla. Marijana i Bojana su je nagovorile da izađe s njima u dvorište popušiti cigaretu. Razgovarale su o šminci, kosi i drugim ženskim temama.

"Znam da ću te ženit"

Dok su plesali zajedno, ljubili se i izmjenjivali nježnosti, Nemeš je Marijani u jednom trenutku šapnuo na uho: "Znam da ću te ženit". Uvjeravao ju je kako je siguran u svoje osjećaje. Marijana je u jednom trenutku pitala Nemeša postoji li netko mlađi od nje koga treba prihvatiti. "Ako je nešto i bilo, sve sam raščistio. Sve", odgovorio joj je Nemeš. I ranije tijekom dana Marijana i on su si izjavljivali ljubav, a Nemeš je u jednom trenutku izjavio i kako jedva čeka da upozna njenu kćer jer ona "kao da je njegova".

Nemeš je u dvorištu Nikoli kazao kako jedva čeka da izađe te kako želi izaći prije Marijane. Čak razmišlja i o tome da sam napusti Big Brother kuću. Nikola ga pokušava od toga odgovoriti, ali Nemeš je siguran da će ispasti pa smatra kako je bolje da sam izađe. Nikola mu je rekao kako je on jak igrač i kako ga ukućani sigurno neće izbaciti, ali Nemeš ne dijeli to mišljenje. Razgovor je prekinula Soraja, koja je Nikolu pozvala unutra. Nikola je rekao Nemešu da još razmisli o tome i da ne donosi ishitrene odluke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara