Video: Marko Tolja postao novi Indexov estradni bloger!

RIJEČKI pjevač nedavno je izdao debitantski album, nastupa i obožavateljica ima sve više, a večeras je na Blogeru krenuo njegov službeni blog na adresi markotolja.bloger.hr, mjestu na kojem će pisati o planovima, dojmovima i, kaže, "svemu što mu padne na pamet". Marko Tolja se zbog poslovnih obaveza nedavno preselio u metropolu, što je, uz pokretanje bloga, bio sasvim dovoljan razlog da ga prošetamo zagrebačkom špicom i uputimo u njezine "zakonitosti".

"Nisam dosad vodio blog, ali mi se to učinilo jako zanimljivim. Čujem uglavnom pozitivne reakcije na tu vrstu komunikacije i jedva čekam da sve to krene", rekao nam je Marko Tolja u šetnji zagrebačkom špicom.

"U Rijeci nema mjesta na kojem svi šetkaju i pokazuju nove naočale, a ovo sam dosad vidio samo na televiziji", kroz smijeh je prokomentirao "stanje" na Cvjetnom trgu, a mi smo mu pokazali glavne "punktove" i upoznali ga s jednim uličnim sviračem kojem se može obratiti krene li mu karijera neželjenim smjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To se, sudeći po reakcijama na njegov debitantski album "Stare dobre stvari", neće dogoditi. Publika i kritika oduševljene su kombinacijom swinga, jazza i drugih srodnih pravaca koje Marko uspješno kombinira u svojim pjesmama, od kojih je dobar dio autorski. Nastup na prošlogodišnjoj Dori s pjesmom "Deja Vu" donio mu je prve simpatije publike, a 23-godišnji pjevač dokazuje se na brojnim samostalnim koncertima diljem Hrvatske, ali i kao gost poznatijih i iskusnijih kolega.

U video prilogu možete vidjeti kako se snašao u metropoli, a kako zvuči uživo, možete se uvjeriti već u srijedu, 5. ožujka, kad će održati veliki koncert u riječkoj Stereo dvorani. "Za razliku od koncerta na Gradini, u orkestru sad imamo i gudače. Malo me frka jer je najteže pjevati u svom gradu, a i po prvi ću put izvoditi pjesme s albuma", najavljuje Marko i poziva da mu se javite na njegovom novom službenom blogu!

Dorijan Klarić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara