Video: Mischa Barton golotinjom spašava novi film

MLADA američka zvijezda reputaciju je narušila vožnjom u pijanom stanju i glupim izjavama koje su uslijedile nakon privođenja u zatvor u Los Angelesu, a unatoč "privatnom gafu", poznavatelji holivudskih tekovina daju joj prilično velike šanse kad je u pitanju ozbiljna filmska karijera. Ipak, njen novi film "Closing The Ring" već je u samom startu proglašen debaklom - Mischa može zaboraviti veliku premijeru i crveni tepih, jer film ide izravno na DVD.

Gola Mischa Barton jedini je razlog zbog kojega svjetski mediji ovih dana spominju film "Closing The Ring", koji je ovih dana osvanuo na policama američkih videoteka. Ljepotica iz serije "O.C." morat će se, čini se, još više potruditi želi li uspjeti na velikom platnu, a u nekoliko navrata i sama je izjavila kako rad u tinejdžerskim serijama želi zamijeniti "pravim karakternim ulogama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana otkriveno je kako Mischa hoda s Taylorom Lockeom, gitaristom grupe Rooney. S obzirom na veliki interes američkih paparazza, glumica se svim silama trudi sakriti informacije o svom privatnom životu, međutim nije mogla izdržati pa je na koncertu u Roxy Theatreu pred novinarima poljubila novog dečka i otkrila višemjesečnu ljubav.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara