Video: Mugabe, Gadafi, Sadam, Botha i Amin zaigrani kao djeca reklamiraju lanac restorana

Foto: Screenshot YouTube

REKLAMA  za jedan lanac restorana vrlo maštovito je prikazala dvojnike zloglasnih diktatora, a prigodno je nazvana "Last Dictator Standing" (Posljednji diktator na nogama) i ima sve više i više klikova na YouTubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavnu ulogu ima dvojnik predsjednika Zimbabvea Roberta Mugabea koji sjedi za uređenim božićnim stolom, odvaja papirić s imenom Moamera Gadafija i prisjeća se sretnih trenutaka sa svojim "prijateljima". Reklama zatim prikazuje sretne trenutke igre pištoljima na vodu s pokojnim libijskim predsjednikom. Nastavlja s idiličnim prikazima Mugabea i pokojnog iračkog predsjednika Sadama Huseina kako prave anđele u pijesku. Sljedeći na redu je bivši predsjednik JAR-a iz doba apartheida P. W. Botha kojega Mugabe ljulja na ljuljački te kopija famoznog zagrljaja s Titanica, ali s pokojnim ozloglašenim ugandskim predsjednikom Idi Aminom i to na tenku.

Šaljiva reklama završava s tužnim Mugabeom koji sjedi sam za stolom, dok glas naglašava: "U ovo doba godine, nitko ne bi trebao večerati sam". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara