Video: Najezda dubokih dekoltea i modnih promašaja ispred Mimare

KIŠA ipak nije uspjela pokvarili tradicionalnu proslavu časopisa Story kojoj je sinoć u zagrebačkoj Mimari nazočio veliki broj estradnih zvijezda i onih koji to žele postati. Brojne su dame, ponosno se šetajući u novim toaletama, pokazale nedostatak ukusa, a najviše pažnje svojim je outfitom privlačila Ella Dvornik, koju obitelj ovog puta nije pratila u Mimaru. Kao i svake godine, bilo je i poznatih koji ne mare za crveni tepih, pa ni izlizane traperice (što se, rekli bi uglađeni sudionici eventa, smatra nedostatkom poštovanja) nisu bile rijetkost, primjerice, u slučaju Slavena Bilića i Roberta Prosinečkog, koji su na crvenom tepihu branili boje sportaša.

Ispred Mimare bez pratnje je šetala Vlatka Pokos, a "tradicionalno srebrnu" Severinu dopratili su članovi grupe Teška industrija. Jelena Veljača grlila se s dečkom Jankom Popovićem Volarićem, a Tony Cetinski i Ivana Nobilo držanjem za ruke demantirali su tračeve o prekidu zbog njegovih učestalih preljuba. Pažnju je, opet tradicionalno, privlačila i Alka Vuica, koja se nakon "minimalističke faze" vratila šarenilu kojim je bila oči devedesetih godina. Neki od protagonista Farme, kao i ekipa propalog Celebrity Big Brothera, također su pozirali pred Mimarom, a vjerni su navijači, kao i proteklih godina, za sto kuna i sendvič vikali imena uzvanika, naravno, sve u svrhu glamura kakvog viđamo na premijerama u svjetskim metropolama.

Nagrada za najdublji dekolte ide...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojne su se dame javnosti gladnoj "celebrity mesa" potrudile pokazati bujna poprsja, a najdalje je otišla Nives Ivanković, otkrivajući možda i više nego što je u njezinim godinama (bez uvrede, Nives) dolično. Razgolitile su se i Severina, Nikolina Pišek, Iva Jerković, Josipa Pavičić, Vlatka Pokos te, naravno, njezina bivša (?) prijateljica Snježana Mehun, a najviše modnih zamjerki već su na crvenom tepihu dobile Jelena Rozga, koja se drži Linee Exclusive pa čak i pod cijenu totalnog neukusa, te Nikolina Pišek, koja je u "torta haljini" pokazala zavidnu figuru i nimalo zavidan modni ukus.

Na crvenom se tepihu, ali na radnom zadatku, pojavila i Vanja Halilović, trenutno najpoznatija hrvatska preljubnica, koja je zvijezde za potrebe prijenosa na RTL Televiziji dočekivala u Mimari. Njezina kolegica, novinarka Antonija Mandić, zaslužna je za biser večeri - najavljujući Vanju, rekla je: "Vraćamo se tebi, Tanja, ovaj... Vanja!". Obični "lapsus linguae" (jer sumnjamo da se radilo o smišljenoj provokaciji) tako je obožavatelje crvenog tepiha još jednom podsjetio na priču godine, a doznali smo i kako se Vanja nije naljutila - naviknuta je na to da je miješaju s manekenkom koja je zbog preljuba "dignula sidro" i otišla u SAD.

Tekst: Dorijan Klarić
Foto: Luka Travaš
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara