Video: Najluđe svjetske zvijezde koje su poludjele pred kamerama

MISLITE da je biti celebrity lagan posao? Pokušati zadovoljiti zahtjeve publike gladne i žedne pikantnih detalja nije lako - ogromni bankovni računi, ekskluzivan stil života, raskoš i ulizivačka politika ljudi koji ih okružuju, sve češće naše zvijezde (neke manje, neke veće) natjeraju do ruba živaca, a i dalje.

Zaista, nije lako biti pod konstantnim povećalom medija - biti stalno dotjeran i lijep (i trijezan), znati odabrati najljepšu opravu za ekskluzivne zabave, provesti trećinu života pod anestezijom u blještavo bijelim prostorijama estetskih kirurga ili se klistirati svakih nekoliko dana. Stoga ni ne čudi da kad tad zvijezde izgube živce, a kad zvijezde polude - onda to rade sa stilom.

Tom Cruse i Britney Spears - službeni holivudski luđaci

Poludjelo skakanje Toma Cruisea u Oprah showu ne treba posebno opisivati - ludost najvećeg čudaka u holivudskoj grupi definitivno je ušlo u povijest, isto kao i bezbroj živčanih slomova Britney Spears. Tijekom jednog od njih poludjela se i ćelava pop princeza okomila na automobil lokalnog paparazza i na njegovu sreću (dobio je i ekskluzivu i pozamašnu svotu kako bi kompenzirao duševnu bol i patnju koju mu je pjevačica prouzrokovala) pokazala kakva je zapravo "mila djevojčica".

Svojih ekscesa s paparazzima je imala i inače fina i uglađena islandska umjetnica Bjork - kad joj je novinar htio poželjeti, uz malo fotografiranja, ugodan boravak u Bangkoku, Bjork je jednostavno poludjela i prebila ga. Po medijima se nagađalo kako Bjork ne voli tajlandsku hranu, te kako joj je u avionu pozlilo od muha (?), ali većina obožavatelja je ostala zatečena grubim ponašanjem svoje junakinje.

Kramer protiv Seinfelda

Nekoć besprijekorno preplanulu zvijezdu "Baywatcha", Davida Hasselhoffa, vlastita kći je snimila kako mrtav pijan baulja i divlja, i snimku spremno servirala medijima. Dosadilo joj je, izgleda, očevo tulumarenje i tumaranje, pa je posegla za logičnim rješenjem problema - javnim sramoćenjem vlastitog oca. Hasselhoff se navodno očistio, ali kuloarima kruže priče da mu malo nedostaje da ponovo krene starim putem, jer navodno ne može preboliti činjenicu da je s "Baywatchem" zaista gotovo.

Jedan od najcjenjenijih komičara devedesetih, Jerry Seinfeld, kroz devet sezona vlastitog sitcoma nagledao se u najmanju ruku mnoštva bizarnih situacija. Međutim, mnogi su najsmješnijim i najzanimljivijim "Seinfeldom" proglasili Kramerovim nastup u jednom njujorškom klubu, tijekom kojeg je slavni Cosmo Kramer, odnosno Michael Richards, jednostavno poludio i pokazao svijetu da nema baš dodirnih točaka s likom liberarnog Kramera, jer je zapravo okorjeli rasist.

Richardsov rasistički istup New York je dočekao s oduševljenjem, jasno ocrtavajući ono što gledateljstvo i obožavatelje posrnulih zvijezda zanima više od besprijekornosti i blještavila - pokazivanje krvi i mesa, i to po mogućnosti doslovno, ili barem pokoji trenutak ludosti i pomračenja uma.

.

Više videozapisa "zvjezdanih" trenutaka celebrtiyja pogledajte na Video Indexu!

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara