VIDEO Nakon što je pokorila domaći eter, Zsa Zsa ima novu pjesmu

VIDEO Nakon što je pokorila domaći eter, Zsa Zsa ima novu pjesmu
Foto: Press

ZSA ZSA je nakon hitova "Sve u meni se budi", "Kada budemo sami", "Tragom tvojih tragova" i "Pruži mi ruku" objavila novi singl "Sve što hoću". Njime ova mlada i po mnogočemu posebna glazbenica najavljuje skoro objavljivanje svog prvog albuma.

Da pobjednički tim ne treba mijenjati, Zsa Zsa dobro zna pa je autorskom dvojcu Anti Pecotiću i Bojanu Šalamonu Shalli dala odriješene ruke kad je riječ o tekstu, melodiji i produkciji.

"Ova pjesma sjajno opisuje moje osjećaje u ovoj fazi života i ono što mi se trenutno događa. Ništa mi nije palo s neba, dugo i predano sam radila da bih sada napokon mogla reći da sam zadovoljna putem kojim idem i da sve sjeda na svoje mjesto. Okupila sam genijalnu ekipu s kojom se odlično slažem, snimamo kvalitetne pjesme, ne brzamo i rezultati se vide. Ponosna sam na svoj bend s kojim dijelim tu posebnu vibru koja je na koncertima skoro pa opipljiva. Osjećam da najbolje tek dolazi i veselim se svakom novom danu", kaže simpatična Zsa Zsa o novoj pjesmi za koju je snimljen i videospot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića.

Ova je godina za Zsa Zsu počela obećavajuće jer je njena pjesma "Pruži mi ruku" ušla u finale nagrade publike Cesarica i osvojila nagradu za hit lipnja 2018. godine. Nakon pobjede na Zagrebačkom festivalu, priznanja HDU-a za najemitiraniju pjesmu godine, nominacije za Porin i Cesaricu, jasno je da Zsa Zsu nagrade ne zaobilaze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara