Video - Nemeševa majka: Marijana stalno šeće sa šalicama s votkom, u mojoj kući neće živjeti

Video - Nemeševa  majka: Marijana stalno šeće sa šalicama s votkom, u mojoj kući neće živjeti

Screenshot: Youtube

DOK U Big Brother kući Nemeš i Marijana kuju planove o zajedničkom životu, Nemeševa majka odlučno odbacuje svaku mogućnost da joj Marijana postane snaha. Gadno se tako Nemeš prevario kad je prije nekoliko dana kazao Marijani da je siguran da će je njegova obitelj prihvatiti ukoliko ona izađe iz kuće prije njega, iako im ne može dati upute, budući da je ukućanima zabranjen svaki kontakt s vanjskim svijetom: "Uostalom, pa vide i sami što želim". Istina, Nemeševa majka vidi, ali se odlučno odupire tome.

Tako se Nada Nemešević javila u emisiju Pink TV-a "Pozovi Velikog Brata" i kazala kako nije lijepo što produkcija "eksploatira" njenog sina. "Da nema te situacije između njega i Marijane, vi ne biste imali o čemu pričati", kazala je Nemeševa majka i usput izvrijeđala i voditeljicu Marijanu Mićić. No, to nije bila jedina Marijana na koju se okomila. Iduća je na "popisu za odstrel" bila Nemeševa sustanarka u BB kući: "Nisam izjavila da je pijandura, rekla sam da je alkoholičarka i iza toga i dalje stojim jer se po cijeli dan po kući šeće s nekim šalicama s votkom".

"Hoće li njih dvoje živjeti negdje kao klošari, ukoliko on odluči u potpunosti upropastiti svoj život kad bude shvatio s kakvom ženom ima posla tamo u kući, to će zaista biti njihova stvar"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemeševa majka je dodala i kako joj je jako žao što je "zbog budalaštine kakva je Veliki Brat" dozvolila svom sinu da si upropasti život. "O Marijani nemam ni jednu lijepu riječ za reći i stojim iza toga da svakako neće živjeti u Beogradu s Nemešom, bar neće u mom domu. U to možete biti sigurni. A hoće li njih dvoje živjeti negdje kao klošari, ukoliko on odluči u potpunosti upropastiti svoj život kad bude shvatio s kakvom ženom ima posla tamo u kući, to će zaista biti njihova stvar, a ja ću se tek onda smatrati neuspješnom majkom. Nikola nije mamin sin. Marijana se pokušala poseksati i s drugim ukućanima u BB kući", izjavila je Nada  Nemešević, na što joj je voditeljica odgovorila kako produkcija nije Nemešu dala nikakvu ulogu već je njegova veza s Marijanom njegova osobna odluka.

"Nisam majka, ali pretpostavljam da jesam, da bih prvo pričekala da moje dijete izađe iz kuće, da porazgovaram s njim, i onda davala intervjue i donosila sud o nekome, ali dobro, to je vaše pravo", kazala je Nemeševoj majci, čije je javljanje u emisiju prekinuto, voditeljica Marijana Mićić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara