VIDEO Nitko više ne želi raditi s Megan Fox, a razlog je zaista tužan

VIDEO Nitko više ne želi raditi s Megan Fox, a razlog je zaista tužan

Foto: Guliver Image/Getty Images

SREDINOM 2000-ih Megan Fox nosila je titulu glumice koja će biti prava zvijezda jednog dana.

Jedan dan je došao, a Megan više uopće ne vidimo na malim ekranima. Zasjenile su je glumice poput Jennifer Lawrence, Amy Adams, Emme Stone i Margot Robbie, a stranica Looper tvrdi da stvar nije isključivo u glumačkom talentu.

Vjerojatno se sjećate, Megan su proslavili Transformeri. Dok je njen kolega iz franšize Shia LaBeouf počeo raditi bizarne stvari u ime umjetnosti, Megan je potpuno nestala.

Razlog za to je prema poznavateljima filma, činjenica da je Fox pričala puno više nego što su filmaši mislili da bi trebala prema scenariju. Prilikom promocije novog filma "How To Lose Friends & Alienate People" iz 2008. godine dala je niz intervjua kojima se zamjerila dojučerašnjim kolegama.

"Ljudi su svjesni da to nije film u kojem je gluma bitna", rekla je o Transformersima u jednom intervjuu.

Nije tu stala, za Wonderland je prilično slikovito opisala redatelja Michaela Baya.

"On želi biti poput Hitlera. I on to je", rekla je, dodavši da je on "noćna mora za suradnju" i "beznadno čudan".

Nije čudno da je nakon toga ostala bez uloge u Transformersima, a više nitko nije htio surađivati s njom. Njen sljedeći film "Jennifer's Body" ima samo 43 posto pozitivnih ocjena na Rotten Tomatoesu, a "Passion Pit" tek tri posto.

Glumila je i u "Jonah Hex", za koji je sama rekla da je film koji nitko ne bi trebao vidjeti.

No to sve nije jedini razlog zašto Fox više nigdje nema. Poznavatelji filma i holivudske scene tvrde da se jednostavno dogodilo da smo doživjeli previše Megan Fox.

Na vrhuncu njene popularnosti, magazin za muškarce AskMen izbacivao ju je iz svojih galerija, tražeći "dan bez Megan Fox.

Nakon toga ona se pojavila u filmovima poput "The Dictator" i "This Is 40" i seriji "New Girl", no mjesta za brutalno iskrene glumice u Hollywoodu očito nema. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara