VIDEO Obama se izlanuo kojeg su spola Beyonceini blizanci

VIDEO Obama se izlanuo kojeg su spola Beyonceini blizanci

Foto: Youtube/Instagram

BLIZANCI Beyonce i Jay Z.-ja su među najočekivanijim prinovama u svijetu slavnih, a mnogi fanovi jedva čekaju saznati kojeg su spola. Čini se da im je tu informaciju nehotično otkrio bivši američki predsjednik Barack Obama, prenosi Daily Mail.

Obama se u videu snimljenom povodom reperovog uključenja u "Songwriters Hall of Fame" našalio o sličnostima između sebe i Jaya. Između ostalog je spomenuo da će ga Jay uskoro prestići kad je riječ o broju kćeri.

"Često mislim da se Jay i ja razumijemo. Nitko tko nas je upoznao u mlađim danima ne bi pomislio da ćemo biti tu gdje smo danas. Znamo kako je to odrasti bez oca, znamo kako je to nemati puno i poznajemo ljude kojima nije išlo tako lako kao nama, pa se trudimo otvoriti vrata onima koji dolaze iza nas. Jay i ja smo također ludi za svojim kćerima, iako će me on prestići kad blizanci dođu na svijet", rekao je Obama.

Mnogi su obožavatelji te riječi shvatili kao dokaz da će Jay Z. i Beyonce dobiti kćeri.

Također, kruže glasine da je Beyonce već rodila.

Tome u prilog idu činjenice da se Jay Z. nije pojavio na ceremoniji iako je prvi reper ikad uvršten u "Songwriters Hall of Fame", a Beyonceina sestra Solange viđena je u medicinskom centru u Los Angelesu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara