Video: Operacija Trijumf: Nikolina zgazila voditelje, Hrvat opet popušio glasove

KAO ŠTO je to uobičajeno u reality showovima, broj kandidata za glavnu nagradu se iz emisije u emisiju smanjuje pa su tako za ispadanje u Operaciji Trijumf prvi nominirani Nikola Paulović i Ivana Nikodijević. Od četvero studenata koje je nominirao tročlani žiri, o sudbini njih dvoje do sljedeće gala večeri odlučuju glasovi gledatelja, dok su studenti najvećim brojem glasova spasili Ninu Petković, a ravnatelj Akademije Saša Dragić uz ostale profesore Vukašina Brajića. Jedan od studenata je mogao "zaraditi imunitet", što znači da je publika svojim glasanjem nekoga od njih mogla spasiti ispadanja, a sretnik je ovoga puta bio Aleksandar Belov.

Za razliku od prve gala večeri Operacije Trijumf koja je frcala tehničkim greškama, neartikuliranim ispadom voditelja Mace i padom članice žirija, druga po redu emisija uživo bila je lišena sličnih ispada. Iako se voditeljska ekipa, zapravo, tek uigrava, najuvjerljivija kroz cijelu večer bila je voditeljica Nikolina Pišek bez obzira što je na pozornicu stala s visokom temperaturom. Dok je publika zajedno s ostalim članovima žirija jedva razumjela što Maca govori, dok je voditelj Milan dobio riječ samo onda kad je urlao, a Ana Mihajlovski, kako je sama rekla, "pored Nikoline mogla samo klimati glavom", Nikolina Pišek u Operaciji Trijumf pliva kao riba u vodi.

Severina jahala mehaničkog bika i pokaza gaćice

Razdražljivi studenti koji su za ovu gala večer morali pripremiti duet s nekim od kolega ili s jednom od pjevačkih zvijezda koje su ujedno bile i gošće večeri, nakon raznih razmirica i svađa, prema ukupnim ocjenama, oduševili su i publiku i žiri. Severina je još jednom potvrdila status jedne od najvećih zvijezda na Balkanu, a tome u prilog ide činjenica da je nastupila s mash upom svojih pjesama i prije nego je krenula sama špica emisije Operacija Trijumf.

Nastupila je u svojoj uobičajenoj maniri - razbacivala se u vjenčanici. U jednom trenutku podignula je vjenčanicu pa su se lijepo nazirale njezine gaćice, poput Madonne se u šljokičavom stolcu uzdigla iznad pozornice, jahala mehaničkog bika, klečala, slala poljupce i samom svojom pojavom izmamila nervozu voditelja Milana koji ju je u jednom trenutku zagrlio i primijetio: "Sad su na mene svi ljubomorni!" Severina je nastupila i u duetu sa studenticom Antonijom Besednik koja joj je uz bok pjevala "Gas, gas". Sevka kakva jest, Antoniju je u jednom trenutku trknula laktom, pogled usmjerila na grudi i potaknula da ih malo zatrese, što je studentica hladnokrvno izignorirala. Osim Severine nastupili su Željko Joksimović i Laka.

Vukašin se suprotstavio Tončiju Huljiću

A kakav bi bio showa bez "showa" pa je tako student Vukašin Brajić vidno postao nervozan zbog Tončija Huljića koji mu nije želio odgovoriti zašto je nominiran, već mu je samo odbrusio: "Eto, zato". U trenutku slabosti i žaljenja što će možda ispasti, Vukašin se suprotstavio Tončiju i rekao mu da je jamačno ispao, "jer se ovi na vrhu boje konkurencije". Međutim, Vukašinu sigurno neće biti lako nastaviti sa showom s obzirom na to da je upravo njega spasio ravnatelj Akademije davši mu najviše glasova za ostanak u showu, jer će se ponovno morati susresti s Tončijem Huljićem. Druga po redu emisija Operacije Trijumf završila je nastupom dvojice kandidata koji su u prošloj emisiji među njih šestero bili nominirani za ispadanje. Od dvojice eventualnih studenata, Kristijana Jovanova i Tomislava Kramarića, Bjelovarčanin je opet popušio i oprostivši se od svih lagano krenuo putem Hrvatske.

Lana Vukičević
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara