VIDEO "Oprostite zbog smrada": Slavni sportaš šokirao izgledom svog stana

VIDEO "Oprostite zbog smrada": Slavni sportaš šokirao izgledom svog stana
Screenshot: Youtube

PROFESIONALNI boksaš Anthony Joshua, čije se bogatstvo, prema Forbesu, trenutno procjenjuje na 39 milijuna dolara (nešto više od 34 milijuna eura) pokazao je kako izgleda njegov stan i time iznenadio mnoge. 

U njegovom skromnom stanu ništa ne odaje ni bogatstvo, ni luksuz, a namještaj mu je čak i prilično pohaban, što se najbolje vidi na fotelji i kauču s kojih se već dobrano ogulila koža. 

"Imam ih zadnjih sedam godina. Znate kako se kaže: ako nije potrgano, nemojte popravljati. Udobni su, funkcionalni, mogu se opustiti i nemam ih potrebu mijenjati", kaže on. 

Pokazao je i malu kuhinju koja se ne razlikuje puno od kuhinje bilo kojeg običnog smrtnika, a otkrio je i što drži u frižideru. 

"Nema šampanjca, samo voda i cijeđeni sokovi", objasnio je smijući se. 

Njegova spavaća soba je također malena, s običnim krevetom i bez suvišnih ukrasa. Uz krevet drži križ koji je dobio od mame. 

"Oprostite zbog smrada, ovo je ipak komunalni zahod", rekao je, pokazujući kupaonicu. 

Potrebno je ipak naglasiti da je ovo stan u kojem Joshua boravi dok trenira, osim njega posjeduje i raskošnu vilu, ali čini se da mu ne smeta boravak u skromnijem okruženju. 

"Kad ljudi ovo vide, često me pitaju zašto se nisam preselio. Zato što mi ovo dobro funkcionira. Mirno je, svatko ima svoje mjesto, imam gdje spavati, imam gdje držati hranu, imam sve što mi treba za trening. Najbolje od svega je što je teretana udaljena samo dvije minute šetnje, pa nema izgovora zbog kojeg bi preskakao treninge", zaključio je 
Anthony. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara