Video: P Diddy moli Arape da mu pošalju gorivo za privatni avion

Video: P Diddy moli Arape da mu pošalju gorivo za privatni avion

ČAK I oni bogati poput P Diddyja u posljednje se vrijeme ne mogu se nositi sa inflacijom i konstantnim povećanjem cijena goriva. Pjevač je iskoristio svoj video blog kako bi se potužio jer si ne može priuštiti pola milijuna dolara na mjesec koliko košta gorivo da bi se mogao voziti u svom privatnom avionu na relaciji New York - Los Angeles, pa ga to prisiljava da počne koristiti komercijalne letove.

"Kao što svi znate, ja posjedujem privatni avion s kojim sam letio, no to više ne mogu raditi jer si ne mogu priuštiti toliko novca. Cijene goriva toliko su jebeno visoke da sam sada prisiljen letjeti komercionalnim letovima. Želio bih uputiti koju riječ mojom saudijsko arabijskom braćom i sestrama iz Saudijske Arabije i svom mojom braćom i sestrama u bilo kojoj državi koja posjeduje naftu. Ako bi ste bili toliko dobri da mi pošaljete gorivo za moj privatni avion, ja bih stvarno i iskreno to cijenio. Jel' možete vjerovat da ja moram letjeti komercijalnim letovima? Eto, toliko su visoke cijene goriva", pričao je P Diddy koji se snimao vlastitom kamerom i dvije i pol minute izvještavao sa aerodroma da dokaže i svima pokaže na što je "spao".

Diddy, koji trenutačno živi u Los Angelesu gdje se prije nekoliko mjeseci preselio u nadi da će si izgraditi karijeru uspješnog glumca, nedavno je imao nezgodu sa policijom. Naime, pjevač je putovao sa svojim konvojem od sedam automobila, kada ga je zaustavio policajac i u pjevača uperio pištolj. Neugodna je situacija ipak riješena kada su Diddyjevi zaposlenici dotičnom policajcu lijepo objasnili tko se točno vozi u tom automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara