Video: Paris Hilton se zbog McCaina kandidira za predsjednicu SAD-a

Video: Paris Hilton se zbog McCaina kandidira za predsjednicu SAD-a

PROŠLOG JE tjedna američki predsjednički kandidat John McCain objavio reklamu u kojoj svog demokratskog rivala Baracka Obamu uspoređuje s Britney Spears, Lindsay Lohan i Paris Hilton, napominjući kako je Obama samo celebrity kandidat nespreman da vodi naciju. Sad se oglasila i Paris Hilton koja je na internetskoj stranici www.FunnyorDie.com objavila video uradak u kojemu zahvaljuje McCainu na promociji njenog imena, zbog čega se nasljednica odlučila kandidirati za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država.

Sunčajući se kraj bazena u svom domu, Paris je govorila o "tom naboranom, sijedom čovječuljku" koji ju je iskoristio u videu u sklopu svoje predsjedničke kampanje pa je Paris zaključila kako to vjerojatno znači da se sada i ona natječe za predsjednicu. Amerikancima je objasnila svoj program rada koji uključuje energetsku politiku, a kojega je dobila križanjem McCainovog plana koji se bazira na nafti, i onog Obaminog, koji uključuje traženje novih energetskih izvora, a rivalima Obami i McCainu je poručila: "Vidimo se na debati, kuje!". Paris bi za svoju potpredsjednicu željela vidjeti pjevačicu Rihannu, a ako bi se uselila u Bijelu kuću obojila bi je u ružičasto kako bi bila više cool.

Parisina majka Kathy Hilton odmah po prikazivanju McCainove reklame bila je zgrožena te je izjavila kako je taj video samo "bespotrebno trošenje novca i vremena". Da stvar bude još gora, Kathy i njen suprug nekoliko tjedana prije prikazivanja sporne reklame na McCainov su račun uplatili 4,600 dolara kao donaciju u znak potpore. Na ovaj video kojim Paris najavljuje svoju predsjedničku kandidaturu oglasio se i sam McCain koji je preko svog glasnogovornika Tuckera Bondsa poslao priopćenje u kojem hvali uradak i tvrdi da "iako Paris Hilton nije takav celebrity kao Obama, jasno je da ima bolji plan za rješenje energetskih problema".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara