VIDEO Partijaneri povraćali i derali se na letu do Zadra, trojica uhićena

VIDEO Partijaneri povraćali i derali se na letu do Zadra, trojica uhićena
Screenshots: Daily Mail

ZRAKOPLOV pun vidno alkoholiziranih Britanaca koji su se uputili na Zrće danas je top tema britanskih medija. Internetom, naime, kruže snimke na kojima se vidi da revni partijaneri povraćaju, deru se te odbijaju slušati osoblje zrakoplova. Nakon slijetanja u Zadar, trojica izgrednika su uhićena, piše Daily Mail.

Oko 70 partijanera uputilo se letom Ryanaira iz Manchestera u Zadar, a problemi su počeli već na samom početku, zbog čega je let kasnio. Ipak, unatoč početnom uspjehu posade u obuzdavanju putnika, let se, kažu trijezni svjedoci, brzo pretvorio u pravu noćnu moru. Povraćalo se po svima, neki su ležali onesviješteni, a neki se derali, pjevali i skakali, odbijajući poslušati posadu.

Partijaneri su već u baru u zračnoj luci bili alkoholizirani, padali su po kovčezima i derali se na prolaznike.

"Bilo je kao da smo u džungli sa životinjama. Pakao na zemlji. To je bio najgori let u mom životu. Mogu to opisati samo kao noćni klub bez glazbe, u zraku", rekla je Daily Mailu 24-godišnja Aneta Zukow koja se u Hrvatsku uputila na dvotjedni godišnji odmor.

Prevesela ekipa uputila se na peto izdanje festivala Hard Island na Zrću, koji se reklamira kao "ljetno okupljanje za fanove koji vole opako partijati". 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara