Video: Pogledajte kako je bilo na snimanju spota u kojem Luka Nižetić ljubi Natašu Janjić

Video: Pogledajte kako je bilo na snimanju spota u kojem Luka Nižetić ljubi Natašu Janjić

Foto: Screenshot

PROŠLOG je tjedna Luka Nižetić uz Natašu Janjić te Kočani orkestar, pod bunim okom Mare Milin, snimio spot za pjesmu "Kad zasvira orkestar". Spot ćete uskoro premijerno moći pogledati na Indexu, a u međuvremenu zavirite u priloženi video te pogledajte kadrove sa snimanja.

"Kako se radi o priči koja je nekako razvaljena, pijana i suluda valjda je moj temperament prevladao da Luki bude logično da me pozove da zajedno napravimo i dočaramo tu ljubav punu ekstremnih situacija", izjavila je Nataša Janjić te dodala: "Nakon što mi je poslao pjesmu, na koju sam baš odvalila i koja mi se jako svidjela, s redateljicom Marom Milin složili smo se oko sinopsisa spota. Zapravo smo imali sličnu viziju te neke strastvene i pomalo dramatične ljubavne priče, igrali smo se, malo improvizirali, neke lijepe stvari su se dogodile na setu".

Budući se Nataša i Luka i privatno znaju "kliknuli" su na prvu što je uveliko olakšalo realizaciji ideje redateljice Mare Milin koja je njih dvoje zamislila kao suludi ljubavni par ispunjen burnim emocijama. Uz njih u spotu će se pojaviti i nekoliko životinja, pa su se tako tu našli bijela bokserica Soul, mladi sibirski haski Chaka, bijeli kunić, te kokica Leše i pijetao Cmi, koji su upravo za tu priliku doneseni iz Udruge Ianua za zaštitu životinja od iskorištavanja za hranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuje se da bi spot na kojem su još surađivali vizažistica Martina Knapić - Horvat i stilist Esad Halimović trebao biti završen kroz dva tjedna kada je u planu i njegova promocija.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara