Video: Pogledajte kako nastaje i izgleda čokoladni David Beckham

Tekst: V.V.
Foto: JLP

NAKON ŠTO je dobio svoj lik u legendarnom muzeju Madamme Tussauds, David Beckham odsad se može naći i u čokoladnom izdanju, što bi moglo i trebalo, oduševiti i dalje brojne obožavatelje. Beckhama je "skuhao" britanski čokoladar Simon Dunn, inspiriran svojom prvom ljubavi - čokoladom.

"Željeli smo napraviti nešto posebno i palo nam je na pamet da bismo mogli napraviti nogometaša od čokolade. Tako je nastao čokoladni Beckham", ispričao je Dunn i priznao da je najviše problema imao pri izradi kukova i gležnjeva. Reakcije obožavateljica zasad nisu poznate, a budu li istovjetne onima na sladoled u obliku Daniela Craiga, Dunn bi mogao svoju tvorevinu dobro unovčiti.


Naime, mnoge Britanke su početkom ljeta proživljavale svoj san ližući na usijanom londonskom asfaltu, ni manje, ni više, nego - Daniela Craiga kao Jamesa Bonda, upravo onakvog kakvog ga pamtimo iz scene izlaska iz mora iz  22. po redu nastavka serijala o najpoznatijem svjetskom tajnom agentu.

Dizajneri iz Del Monte Superfruit Smoothiesa, tvrtke koja je proizvela ovaj sočni sladoled, naradili su se kako bi skulpturu 41-godišnjeg glumca razradili do posljednjih detalja, a prepoznatljivi mišići nabildanog glumca svoje ljubitelje naprosto pozivaju na lizanje. Ne sumnjamo da će u ovom čokoladnom proizvodu mnoge žene pronaći utjehu za razna razočaranja, što poslovna, što ljubavna, jer šarmeru s debelim pokrićem teško je odoljeti.  A koliko čujemo, ni Beckhamov status među ženama nije za odbaciti!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara