VIDEO Pokojna Edita Farmu je napustila nakon najnapetije borbe ove godine

VIDEO Pokojna Edita Farmu je napustila nakon najnapetije borbe ove godine
Foto: Press

EDITA Ptičar, 24-godišnja natjecateljica Farme, poginula je jutros u stavičnoj prometnoj nesreći kod Ivanić Grada. Editini prijatelji u nevjerici se opraštaju od nje na drušvenim mrežama, a produkcija Farme izrazila je sućut njezinoj obitelji. 

Edita je na Farmi, koja se snimala prošle godine, izdržala 11 tjedana. Ispala je nakon dvoboja s Juricom, kojemu su brojni gledatelji zamjerili što je za dvoboj izabrao ženu. 

Edita je izdržala sat vremena izdržljivosti na cijevi, a mnogi nisu mogli vjerovati koliko je snažna. Iako su je Anica i Saša molili da se ne pusti, Edita više nije mogla izdržati. Njezin najvjerniji dvojac tada nije ni pokušao sakriti suze.

"Ne želim vidjeti suze od vas dvoje zato što ste na tronu, na visinama koje nitko neće dostići ovdje. Nitko nije imao ljude kao što sam ih ja imala. To ste vas dvoje", obratila se Edita Anici i Saši s knedlom u grlu i dodala: "Volim vas najviše na svijetu". Za novu gazdaricu je postavila Anicu.

 "Otplešite moslavačko kolo najbolje na svijetu. Nemojte me osramotiti jer nosite svetinju", za kraj im je rekla Edita. 

Ni ekipa s Farme ne može vjerovati što se dogodilo jutros. Osim ekipe na imanju, Edita je bila omiljena i među gledateljima, o čemu svjedoče brojni komentari nastali nakon njezinog ispadanja. Svi su je smatrali vrijednom, pozitivnom i dobrom osobom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara