VIDEO Premijera na Indexu: Damir Kedžo i Zsa Zsa imaju super spot za remix "Sve u meni se budi“

VIDEO Premijera na Indexu: Damir Kedžo i Zsa Zsa imaju super spot za remix "Sve u meni se budi“

Foto: Press

Hrvatska glazbena nagrada publike za hit godine Cesarica, u čiji je ekskluzivni krug od 12 nominiranih ušla pjesma "Sve u meni se budi" autora Ante Pecotića koju maestralno izvode Damir Kedžo i Zsa Zsa, motivirala je cijelu ekipu da nam prirede veliko iznenađenje! Naime, u znak zahvalnosti vjernoj publici koja je svojim glasovanjem svrstala pjesmu u elitno društvo najslušanijih hrvatskih pjesama 2016. godine, snimili su remix pjesme, za koji je zaslužan poznati producent Bojan Šalamon Shalla, ali i skroz novi video spot! Sasvim drugačija vizija pjesme u najmodernijem elektro pop ruhu oduševiti će publiku naviklu na originalnu verziju ovog velikog hita, ali će sigurno privući pažnju poklonika klupske glazbe.

Razigrani videospot šarenog kolorita u režiji Hrvoja Banića iz Izoom produkcije oduševio je i Kedžu i Zsa Zsu, a otkrili su i kako je bilo na snimanju.

 
"Super smo se zabavljali, a obzirom da je s nama bio i profesionalni grafiter Miro Petković aka Modul Osam, okušali smo se i u pisanju grafita, ali to nije baš najbolje prošlo. Držimo se onog što najbolje znamo – pjevanja! Spot je genijalan i s pjesmom čini odličnu cjelinu, pogledajte ga pa nam javite dojmove!"
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara