VIDEO Ganuli cijeli svijet: Rekla mu je da joj fali pa se spakirao i letio 30 sati do Hrvatske

VIDEO Ganuli cijeli svijet: Rekla mu je da joj fali pa se spakirao i letio 30 sati do Hrvatske

Foto: Facebook

KAD je njegova djevojka Michelle iz Australije s prijateljicama otišla na odmor u Hrvatsku, Jeremy Carne očekivao je da je neće vidjeti sljedeća tri tjedna.

No uskoro je došla njena emotivna poruka: "Voljela bih da te mogu vidjeti ove sekunde umjesto za tri tjedna. Nikad se nisam ovako radovala da ću vidjeti nekoga kao sada tebe. Ovo je tako teško..."

Bez previše razmišljanja, Jeremy je spremio najosnovnije stvari, u Melbourneu kupio avionsku kartu i nakon presjedanja u Dohi i Zagrebu stigao u Dubrovnik. Za to mu je trebalo "samo" 30 sati avionskog leta, no sve se isplatilo kad je vidio osmjeh na Michellinom licu - a budući da je sve snimio kamerom i objavio na Facebooku, njegov je potez ganuo čitav svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je uskoro postao viralan, a nakon što je pogledan gotovo 8 milijuna puta i skupio preko 180 tisuća lajkova, Jeremy je jučer objavio i  objašnjenje priče.

Michelle se naime prije čitave avanture našla na aerodromu u Istanbulu samo dva sata prije smrtonosnog napada koji je šokirao svijet, a Jeremy je tada odlučio da više neće propuštati trenutke sa djevojkom koju voli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara