VIDEO Razvode se kako bi oženili zajedničku ljubavnicu

VIDEO Razvode se kako bi oženili zajedničku ljubavnicu

Foto: Facebook/ Youtube

SUPRUŽNICI koji su u braku bili dvanaest godina i imaju troje djece, odlučili su se razvesti iz prilično bizarnog razloga. Ne žele da njihova zajednička djevojka bude ljubomorna.

Cristina i Benno Kaiser iz Teksasa žele se razvesti kako bi se jedno od njih moglo vjenčati s njihovom dvadesetjednogodišnjom ljubavnicom Sierrom Kuntz. U tom bi slučaju svi troje imali zakonsko skrbništvo nad njihovom djecom.

"Cristina i ja smo odlučili da to moramo učiniti kako bi Sierra shvatila koliko je volimo i želimo da bude dio naše obitelji", objasnio je tridesetsedmogodišnji odvjetnički pomoćnik Benno.

Cristina i Benno su se upoznali prije dvanaest godina dok su oboje bili članovi vojne policije u Virginiji, a vjenčali su se nakon samo četiri mjeseca veze. U braku su dobili sina Isaiaha koji trenutno ima jedanaest godina, te sedmogodišnju Rebeccu i šestogodišnju Briannu.

S vremenom je Cristina, koja se izjašnjava kao biseksualka, počela osjećati kako u njihovom odnosu nešto nedostaje. To je pronašla u jednom trgovačkom centru u Las Vegasu gdje je Sierra radila u trgovini kućnim ljubimcima.

Njih su dvije otišle na nekoliko spojeva, a onda se u to uključio i Benno. Sierra je na početku oklijevala ući u takav odnos.

"Bojala sam se da se radi samo o fazi i da će me napustiti kad im dosadim", ispričala je za Daily Mail.

No, kako se situacija razvijala, uvidjela je da su njihovi osjećaji stvari, pa je popustila.

Sad je njihova veza spremna za konačan korak. Još se nisu odlučili tko od njih dvoje će legalno vezati za Sierru, ali nikom od njih to nije previše važno.

Smatraju da će njihova veza utroje opstati jer se svi vole i među njima nema ljubomore, a i djeca su prihvatila da će dobiti još jednu mamu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara