Video: Red Room idućeg tjedna predstavlja fantastični kabaret burleske La Gateau Chocolat

Video: Red Room idućeg tjedna predstavlja fantastični kabaret burleske La Gateau Chocolat

Foto: PR fotografije

KABARETSKA produkcija Red Room, koja će od 6. do 8. svibnja zapaliti dvoranu Jedinstvo na zagrebačkom Prisavlju, održati će dvosatnu predstavu koja se održava između dvije pozornice i šanka. Naravno, ni ovog puta Red Room ne propušta priliku da vam pokaže najbolje od burleske pa će tako ovog puta nastupiti slavni Le Gateau Chocolat.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za šankom ćete imati priliku u nekabaretskom dijelu probati kucnuti čašu sa svjetskom hula hoop zvijezdom Maeawom, zračnim akrobatom Cohdijem te dvijema raspojasanim Šveđankama - Jenifur i Beatrix, a možda ćete uspijeti i izazvati Betty Brawn na obaranje ruku jer ipak, ona je najjača žena u tom hobiju na svijetu. Gledatelji će imati priliku i vidjeti kraljicu fetiša, Empress Stah.

Kako bi se pristup izvedbi omogućio što većem broju publike, ovih je dana u prodaju pušten i ograničen broj ulaznica za stajaća mjesta, po cijeni od 70 kuna. Cijene standardnih ulaznica su 120 kuna, a VIP ulaznice stoje 150 kuna. Svoje mjesto u ovom usijanom gledalištu možete osigurati u Dancing Bearu ili na www.cirkus.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara