Video: Riječki Modni Mačak po uzoru na Divu bacio se u glazbene vode

SAMOPROZVANI "riječki Modni Mačak", Giovanni Jakovac, koji je prije nekoliko mjeseci tvrdio da želi barem 15 minuta slave, shvatio je da od njegove modno dizajnerske karijere ipak neće biti ništa, pa se malo okušao u glazbenim vodama. Za sve one koji se pitaju tko je ovaj mladi frizer i stilist, evo malog podsjetnika: Sjećate li se kućnog video uratka BB Dive? 

E pa Giovanni je upravo mladić kojeg je riječka manekenka Kristina Lumbar snimila mobitelom u društvu Hrvoja Šoštarića. Giovanni je sada u suradnji sa riječkim bendom Diamond Dust te Hrvojem "Divom" Šoštarićem snimio pjesmu pod nazivom "Ispod neba boje ludila". Giovanni, koji je nadimak "riječki Modni Mačak" dobio od svoje dugogodišnje "prijateljice i muze" Kristine Lumbar, u svojom pjesmom vokalnim sposobnostima neuspješno pokušava imitirati Josipu Lisac, dok je Hrvoje otpjevao kvazi opernu dionicu singla kojemu je glazbu napravio riječki bend Diamond Dust. Kako i sam tvrdi, Giovanniju je pjevanje oduvijek bila ljubav, pa je tako jednoga dana uzeo prazan komad papira i napisao pjesmu čiji su stihovi apsolutno kontradiktorni i nepovezani. Pjesmu je na internetsku video stranicu objavio upravo on, i to pod korisničkim imenom, ni manje ni više nego - "skaaaaaaaandal". 

Ovime je Giovanni i službeno postao ne samo loša kopija Marka Grubnića aka pravog Modnog Mačka, već i Hrvoja Šoštarića na kojega se toliko voli pozivati, a koji je po izlasku iz BB kuće napravio pjesmu posvećenu samome sebi pod nazivom "Diva, One and Only", kojom se pokušao probiti na ovogodišnjoj Dori, no nije prošao natječaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara