Video: R´n´B Confusion Anđelice na photoshootingu u klubu Piranha

Video: R´n´B Confusion Anđelice na photoshootingu u klubu Piranha

R'n'B CONFUSION ANGELS, projekt uz medijsko pokroviteljstvo Index.hr-a, donosi Vam nove ekskluzivne fotografije sa photosessiona iz kluba Piranha s novim i prošlim Anđelima koje će kroz ovaj projekt postati zaštitna lica popularnog r'n'b programa R'n'B Confusion. Tema snimanja bio je noćni izlazak u toalet haljinama. Na snimanju uz poznate vizažistice Max Factora šminkalo se i fotografiralo 26 Angels djevojaka, a sedam novih djevojaka predstavit ćemo kroz glasanje na Index.hr-u.

Od prijavljenih 130 djevojaka do mjeseca prosinca predstavit ćemo pedeset djevojaka kroz glasanje na Index.hr-u te jednom mjesečno na službenim Angels partyjima u sklopu R'n'B confusion programa u klubu. Dvanaest cura predstavljat će zaštitna lica programa na specijalnom izdanju kalendara čije će finale biti predstavljeno u sklopu R'n'B Confusion X-Mas Special party, u srijedu 24. prosinca u klubu Piranha. Kako bismo upoznali bolje nove Angels djevojke upriličili smo ovog vikenda veliko druženje u klubu Gjuro2, a kako je bilo provjerite u Nightlife galeriji.

Naravno, nikako ne smijemo zaboraviti i veliki R'n'B Confusion Angels party koji je zakazan za ovu srijedu 22. listopada u klubu Piranha, a kojem će nazočiti više od pedeset Angels djevojaka koje će se zabavljati u rezerviranom V.I.P. dijelu kluba. Ekskluzivni gosti Angels partyja bit će Darko Juranović aka D'Knock i Ivan Vukušić koji će na narednom R'n'B Confusion Angels partyju 26. studenog u klubu Piranha predstaviti himnu "Angels" na kojoj gostuju, repaju i pjevaju Dragi (Grupa Connect), Relja (VIP) i Sandra Berković (Album "Upali radio", Papaya Day&Night) čiju produkciju potpisuje Darko Juranović D'Knock (Urbani zvuk, Papaya Day&Night).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove prijavnice "Budi i ti Angels" sve djevojke mogu slati sa svojim osobnim podacima (imenom prezimenom, tri slike, kontakt brojem, datumom rođenja) na email adresu rnbconfusion@gmail.com. Vidimo se u srijedu 22. listopada na Exclusive R'n'B Confusion Angels powered by Index.hr partiju u klubu Piranha.

K.H.
Video: Tomislav Brdjanović

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara