Video - Sapunica u X Factoru: Bivši zaručnici se pomirili pred kamerama pa opet raskinuli

Tekst: I.M.
Foto: ITV

TALENT show X Factor je poznat po brojnim emotivnim pričama i suzama, ali ono što se dogodilo tijekom posljednje audicije u Cardiffu, prije bi se moglo nazvati sapunicom. Duo "Combined Effort", kako su se nazvali 19-godišnjaci Kirsty Weightman i Jack Stuckey, otkrio je žiriju i publici kako su prije svega nekoliko dana raskinuli zaruke. Potom su se na nagovor žirija pomirili, a onda nekoliko sati kasnije - opet prekinuli. No, krenimo redom.

Nakon što je žiri doznao za raskid zaruka, Simona Cowella je zanimalo što se točno dogodilo. Prekinuli su nakon niza svađa oko tema poput pranja suđa i izlazaka. Jack je ostavio Kirsty, ali tvrdi kako je to pokušao obaviti na "najljepši mogući način". Rekli su kako su bili najbolji prijatelji prije zaruka pa će to i ostati.

Zajedno su zapjevali "Nothing`s Gonna Stop Us Now" Starshipa, Jack je zbog suza prestao pjevati. I dirnuti žiri samo što se nije rasplakao. Na nagovor Cheryl Cole i Simona Cowella, Jack je Kirsty zamolio da mu se vrati. Na sveopće oduševljenje par se pomirio.

Ali, britanski mediji su otkrili kako idila nije dugo trajala - nekoliko sati kasnije Kirsty je otkrila kako je Jack, koji radi kao skladištar u trgovačkom centru Tesco, pozvao van jednu od njenih najboljih kolegica i kako već hoda s jednom od kolegica s posla. Izbila je velika svađa, a veza je još jednom dramatično okončana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara