VIDEO Sin Davora Gopca izbacio prvi singl, odmah se čuje tko mu je tata

VIDEO Sin Davora Gopca izbacio prvi singl, odmah se čuje tko mu je tata
Foto: Lovro Buva

DONKEY HOT svoju glazbu naziva kvartcore - oni su doza žestokog rokenrola i svega što liči na rokenrol s kvartovskom tematikom u tekstovima, a od ove petorke možete očekivati baš sve – na instrumentima se izmjenjuju ovisno o potrebama pjesme koju izvode, a glavni cilj im je "zaraditi dovoljno novca kako bi mogli kupiti svoj vlastiti kvart gdje bi se održavali megakvartovski tulumi".

Oni su Vili Gobac (vokal, bubnjevi), Ivan Tukić (vokal, gitara, bubnjevi), Doris Mihaljević (vokal, bas), Marijo Dujmić (klavijature), Mihovil Burek (vokal, gitara), a prvim izlaznim singlom Chuzuki i videospotom pod producentskom palicom Lovre Buve predstavljaju se široj publici. 

"Donkey Hot je definitivno najbolji bend u kojem sam ikad bio, mi sviramo rokenrol!  Što je to Chuzuki i kako je nastala? Chuzuki je čuza, a nastala je tak da smo došli na probu i onda smo ju malo po malo završili. Eto, ko bi reko! Što se spota tiče, spot je šaren, veseo. Ima pecanja, ima i zatvora. Pogledajte ga na YouTubeu, našem Fejsu ili Instagramu", poručuje Vili Gobac, sin proslavljenog Davora Gopca, o Chuzukiju.

Chuzuki je pjesma o preprekama u životu na koje nisi računao, o silama koje te sprječavaju da radiš što istinski želiš. Svatko ima svoj Chuzuki. Spot za pjesmu Chuzuki je ujedno i prvi spot koji je bend snimio. 

Autori glazbe, teksta i aranžmana su Vili Gobac i Ivan Tukić, a ujedno potpisuju snimanje i produkciju pjesme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara