VIDEO Sjećate se Jure Brkljače iz The Voicea? Iza njega je vikend iz snova

VIDEO Sjećate se Jure Brkljače iz The Voicea? Iza njega je vikend iz snova

Foto: Press

MLADI glazbenik Jure Brkljača hrvatskoj publici predstavio se u glazbenom showu The Voice, nakon kojeg je započeo svoje osvajanje glazbene scene.

Nakon singlova Druga strana i Pristani na sve, Jure je proteklog tjedna predstavio novu autorsku pjesmu jednostavnog naziva i pamtljivog teksta Božić je, kojom izaziva emocije i potiče pravi duh Božića, te nas tjera da potražimo toplinu i radost u zagrljaju voljene osobe. Nova pjesma uklapa se u blagdansko vrijeme pred nama, gdje su ljubav i bliske osobe veća vrijednost od bilo kojeg drugog poklona.

Isti dan, nakon predstavljanja nove skladbe vratio se u svoj rodni Zadar, gdje je na pozornici kultnog Arsenala nastupio uz bok velikog Tonyja Cetinskog, čiji je bio posebni glazbeni gost. Jurina izvedba pjesme Za ljubav treba imat dušu u duetu s Tonyjem nikoga u prepunom Arsenalu nije ostavila ravnodušnim.

Tu međutim nije bio kraj, jer nam je vikend ponudio novu glazbenu poslasticu, u kojoj je također imao jednu od glavnih uloga. Naime, u Jurinim iznimnim vokalnim sposobnostima imamo prigodu uživati u novoj sezoni HRT-ovog showa A strana, na temu ljubavnih pjesama. Tako je u prvoj emisiji briljirao izvedbom pjesme Kemala Montena Dušo moja te posebno interpretacijom skladbe Što to bješe ljubav Olivera Dragojevića, koju je otpjevao zajedno s Ninom Badrić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara