VIDEO Snimila je jezivi trenutak u kojem ju je pogodila munja

VIDEO Snimila je jezivi trenutak u kojem ju je pogodila munja
Screenshot: Facebook

ŠANSE da vas pogodi munja su 1:700.000. Šanse da će se to dogoditi dok snimate oluju mobitelom još su manje.

Upravo to dogodilo se Tracey Kutluol iz Galashielsa u Škotskoj koja je u četvrtak oko 22 sata odlučila snimiti oluju. Dok je stajala na prozoru s iPhoneom, u njen pametni telefon udarila je munja.

Snaga munje izbila joj je mobitel iz ruke koji nakon toga nije prestao snimati. Rezultat je snimka koja pokazuju koliko je bila izvan sebe nakon svega.

"Pokušavala sam snimiti kako se smračilo i nadala sam se nekoj munju, no nisam mislila da će udariti u mene. Munja je udarila u nastavak za držanje na maski mog mobitela, i da vam budem iskrena, mislim da mi je to spasilo život jer bi inače mobitel eksplodirao. Nisam ozlijeđena, djeca i prijatelj koji je bio kod mene su dobro. Doduše, eksplodirala mi je žarulja u kuhinji", rekla je.

Nakon udara osjećaja je bolove i probadanje u lijevoj ruci.

"Nemate pojma koliko je jaka munja, još uvijek osjećam bol od malog prsta do lakta. Kad je udarilo, izgledalo je poput snažnog plavog svijetla. Život mi je proletio pred očima, bacila sam mobitel i počela paničariti. Svi smo pobjegli u sobu u prizemlji za koju smo mislili da je najsigurnija u sobi. Sin se brinuo da naša mačka ne pobjegne, a kći se bojala da će se kuća zapaliti. Ištekali smo sve uređaje iz utičnica, a u sobi smo ostali do 23:30", ispričala je.

Uvjerena je da joj je život spasila gumena maska ma iPhoneu, koju ju naručila i dobila tek nekoliko dana ranije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara