Video - Storyjev party: Iako se Modni Mačak najviše trudio, Seve ga ipak nadmašila

ZVIJEZDE i zvjezdice koje su koračale Storyjevim crvenim tepihom bile su nedostižne kao da su "20.000 milja pod morem". Tako je naime i nazvan ovogodišnji, sedmi po redu, rođendan časopisa Story, koji je ulaz u zagrebačku Mimaru pretvorio u veliki svjetionik okružen morem i upotpunjen dvojicom ronioca. Morsku atmosferu i ove je godine pokvarila kiša. No, premda se razvedrilo kada su hrvatski celebrityji počeli pristizati, domaćini su ih "brzinom munje" uvodili u Mimaru i skrivali od očiju znatiželjnih prolaznika i novinara.

Marko Grubnić napokon pronašao "idealan" styling

Dame su ipak pokazale svoje pomno izabrane toalete, a ni gospoda nisu zaostajala. Crveni tepih je bio pretijesan za sve koji su se željeni njime prošetati.  Prva je na crveni tepih zakoračila Maja Šuput u bijeloj haljini, a slijedila ju je Vlatka Pokos koja se, po tko zna koji put, pojavila u outfitu sličnom onom koji je imala na vjenčanju s Josipom Radeljakom Dikanom. Marko Grubnić je, nakon silnih drama i živčanih slomova, ipak izabrao plavo-crno odijelo s kojim se uskladio i zadovoljno prošetao s prijateljicom Lanom Klingor, dok su poduzetnica Snježana Mehun i pjevačica Nina Badrić došle zajedno u istim haljinama.

Pjevačica Sandra Bagarić u svojoj raskošnoj, a istovremeno decentnoj, cvjetnoj bijeloj haljini bila je jedno od najvećih osvježenja ove godine, a Severina, iako je na trenutke podsjećala na dobro "oblikovanu" pjevačicu istočnih nam susjeda (zbog ekstenzija i kratkoće haljine), na sebe je usmjerila svaki fotoaparat i bila jedna od najatraktivnijih.

Fani ponovno pokazala stražnjicu

Nakon što je svoju raskošnu stražnjicu pokazala britanskim medijima, Fani Stipković ju je i ovom prilikom istaknula ultrakratkom namreškanom haljinicom. Miss Pinky, Tina Katanić, ovoga puta došla je u ljubičastom, a njezinu boju preuzela je Renata Sopek. Unatoč bračnom slomu i nesreći sa psom, Rajko Dujmić se dotjeran pojavio na partyju s kolegom Vladimirom Kočišem Zecom. Dok su novopečene zvjezdice dovozile Storyjevi automobili, one koje već duže vrijeme sjaje, poput Ksenije Pajčin i Ibrice Jusića, iskoristile su vlastite noge. Bio je tu i neizostavni Ante Gotovac bez svoje Simonice koja je još uvijek na farmi te Sanja Doležal, Antonija Blaće, Edo Maajka, Stjepan Božić, Ivana Marić, Davor Gobac, Iva Jerković, Aleksandra Grdić, Korana Gvozdić i brojni drugi.

I.M.L., S.C.
Foto: Siniša Sunara (Cropix), Index
Video: Ivan Teskera

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara