VIDEO Tijekom televizijskog prijenosa uživo napala voditeljicu odvijačem

VIDEO Tijekom televizijskog prijenosa uživo napala voditeljicu odvijačem
Screenshot: Youtube

VODITELJICA na jednoj tajlandskoj televiziji upravo se spremala pročitati dobitne brojeve lota kad ju je članica publike napala odvijačem dugim 12 centimetara, prenosi Daily Mail. 

Snimka ovog užasavajućeg incidenta nastala je u studiju u gradu Phatthalungu, a srećom voditeljica Thananya Pipitwanichakarn, kojoj je napadačica odvijač prislonila na grlo, nije ozlijeđena. 

35-godišnjakinja koja ju je napala poznata je samo pod imenom Parapan, a čim je nasrnula na voditeljicu članovi tima su je dograbili. Navodno je cijelo vrijeme vikala i psovala, a ubrzo ju je uhitila policija. 

Izjavila je da je samo htjela privući pozornost policije kako bi riješila problem koji ima sa svojom majkom. 

Navodno su je ranije uhitili pod, kako tvrdi, lažnom optužbom da je posjedovala marihuanu i htjela je da policija njenoj majci potvrdi da to nije istina. 

"Bila je vrlo glasna i vrijeđala je policajce te je vrištala i opirala se ulasku u policijsko vozilo. Priznala je napad i rekla da je samo htjela riješiti problem s majkom. Voditeljica je doživjela traumu i u šoku je, ali nije ozlijeđena", ispričao je policajac Wichai Wichayanaruepol za Daily Mail. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara