VIDEO Ukrala je? Žena strpala zlatnu medalju u džep Putinu iza leđa

VIDEO Ukrala je? Žena strpala zlatnu medalju u džep Putinu iza leđa
Foto: Twitter

DOK JE Kolinda grlila nogometaše i ljubila pehar, a kiša lila kao iz kabla, na dodjeli medalja na Svjetskom nogometnom prvenstvu događalo se još nešto, i to Putinu točno iza leđa.

Naime, kamere su snimile ženu koja je stajala iza Putina dok je dijelio zlatne medalje Francuzima kako jednu medalju stavlja u džep. Putin ju je, sudeći prema snimci, uhvatio dok je to radila, nakon čega mu se nasmijala i počela nešto objašnjavati dok je i dalje trpala medalju u džep sakoa.

"Jesam li samo ja vidio kako ova žena krade medalju? Što je mislila da nećemo vidjeti?", napisao je jedan tviteraš koji je podijelio snimku čudnog događaja. Odmah su krenule sprdnje na račun službenice - neki su tvrdili da tu treba iskoristiti VAR, a bilo je i onih koji su pisali da je ta medalja možda za Kalinića.

Ipak, neki su zaključili da u cijeloj situaciji možda postoji i puno razumnije objašnjenje za njen postupak. "Ona je vjerojatno iz Francuskog nogometnog saveza te su je zamolili da sačuva medalju za nekoga tko nije bio prisutan", napisao je jedan tviteraš, dok su drugi tvrdili da ju je samo htjela sačuvati od kiše.

Što se tu događalo, trenutno zna samo ona. A možda i Putin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara