Video - Vedrana Vukojević: Nisam se prijavila u HTZ da bih dobila suosjećanje žirija

Video - Vedrana Vukojević: Nisam se prijavila u HTZ da bih dobila suosjećanje žirija

Tekst: A. Matan
Screenshot: YouTube

22-GODIŠNJA Vedrana Vukojević oduševila je cijelu Hrvatsku svojom emotivnom izvedbom pjesme "Ne mogu ti reći što je tuga" Nine Badrić i Harija Varešanovića na audiciji u Osijeku za RTL-ov show "Hrvatska traži zvijezdu". Podsjetimo, Vedrana iz Slavonskog Broda svoju audiciju posvetila je gluhonijemim roditeljima te dok je pjevala, jezikom znakova je "ispričala" tekst pjesme.

"Majka mi je često govorila dok sam bila dijete da se zamišljala s mikrofonom u ruci, što nikada nije mogla ostvariti s obzirom na to da je gluhonijema. Imala je sreću što je rodila kćer koja sada ima mikrofon u ruci i koja ima talent", rekla nam je simpatična Vedrana koja se na audiciju prijavila zbog roditelja, bliskih prijatelja i dečka, koji su joj već godinama velika potpora kada je u pitanju njezina upornost za uspjehom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Tko želi uspjeti u nečemu, mora biti jako uporan jer je to jedini način da postigne što želi. Na razne audicije idem od šesnaeste godine i tek sad mogu reći da sam postigla svoj cilj. Nije dovoljan samo talent, treba imati sve kvalitete", priznaje za Index talentirana 22-godišnjakinja koja kao glazbene uzore izdvaja Ninu Badrić i Tonyja Cetinskog.

"Dirnula sam i rasplakala mnoge, zaista je ostavilo traga"

"Vjerna sam Nini otkad sam je prvi put čula, ali i inače preferiram domaću glazbu", otkrila je Brođanka i dodala da je nakon jučerašnjeg pojavljivanja na televiziji dobila brojne poruke podrške iz cijele Hrvatske. "Komentari su bili iznenađujuće pozitivni. Nisam se nadala da će to odjeknuti u takvoj buci. Dirnula sam i rasplakala mnoge, zaista je ostavilo traga i baš mi je drago", rekla nam je Vedrana.

Baš kao i uvijek, i ovaj put se našlo nekoliko forumaša koji su Vedraninu izvedbu okarakterizirali kao "dobar trik" da se pridobiju publika i žiri. "Nisam išla u show da bih dobila neko suosjećanje žirija, došla sam spremna, svoje pjevanje sam opravdala glasom. Zanemarimo moje roditelje, glasovni jezik, zanemarimo moje lice, poslušajte mi glas", tvrdi Vedrana koja se ne nada pobjedi, već tvrdi da je bitno sudjelovati i da će se trud kad-tad isplatiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara