Video: Vita ispala, Martina se provukla za dlaku; Nominirani Stipe, Martina, Arsen i Tessa

BIG BROTHER kuću napustila je Vita, koja je dobila samo četiri posto glasova više od Martine. Nominirani su Stipe, te Tessa, Martina i Arsen koji upravo Stipu smatraju favoritom za pobjednika Big Brothera. Stanari su prošli tjedni zadatak pa je sada fond glavne nagrade 870.000 kuna.

Nominirani su Stipe, Martina, Arsen i Tessa

Stanari su morali nominirati samo jednu osobu, i to onu za koju smatraju da je favorit. Svi koji su nominirali tu osobu bit će nominirani zajedno s njom. Stipu su nominirali Martina, Arsen i Tessa, pa su i oni zajedno s njim nominirani. Sudeći po rezultatima večerašnjih nominacija, idući će petak Kuću napustiti ili Martina ili Tessa.

Prvi je u ispovjedaonicu ušao Krešo koji je nominirao Maju Paolu. "Zato što mi je najdraža osoba u Kući, ona je jedna jaka osoba, tako sitna i krhka, a daje svoj maksimum, i rekao sam već da mi je glavni favorit. Volio bih da ona pobijedi, odlična je, vrijedna, pozitivna, najviše radi na kućanskim poslovima. S njom se i najbolje slažem od djevojaka. Vidi se da je favorit i po nominacijama jer nikad nije bila nominirana od stanara" - pojasnio je Krešo.

Vedran je nominirao Arsena. "Odluka mi je bila dosta teška, jako teško se odlučiti za jednu osobu.  Dvoumio sam se između Stjepana i Arsena, a više sam upoznao Arsena pa sam se odlučio za njega. On je moj favorit. Iskren je, direktan, što se tiče zadataka uvijek je jedan od onih koji će dići ostale, podići raspoloženje, podići moral, da se svi potrudimo oko zadatka. Osjećajan je, mislim da njegovi prijatelji vani mogu biti sretni što imaju takvu osobu za prijatelja. Veliki je čovjek, mislim da je uvijek spreman pomoći bliskim osobama. Sprijateljio sam se s njim i volio bih da ostanemo u dobrim odnosima i nakon što ovo završi." - rekao je Vedran.

Tessa je nominirala Stipu. "Mislim da je jako realna osoba i ima sve kvalitete potrebne za ovaj show. Iskren je, svaki put da dobar savjet, svaka njegova riječ je na mjestu, ne opterećuje se s glupostima. Što se tiče zadataka trudi se jako, potiče nas da radimo. Jako je zrela osoba i ima najviše karaktera od svih" - kratka je bila Tessa.

Maja Paola je nominirala Arsena. "Strašno je dobar i drag dečko. Ne skriva ako je loše volje, i jako je iskren, ne skriva svoje osjećaje. Ne reagira burno. S njim nisam dugo imala nikakve konflikte, nismo se svađali, odlično se u zadnje vrijeme slažemo. " - rekla je Maja Paola.

Stipe je nominirao Martinu. "Njezin smijeh i pozitivu koju širi pomažu nam u teškim trenucima. I sam sam pozitivan i to mi puno znači. Kad sam ja loše volje, njezin smijeh me digne i razveseli. Također je i vrijedna. Sukladno sa svojim mogućnostima odrađuje tjedne zadatke na nivou" - pojasnio je Stipe.

Arsen je nominirao Stipu. "Imao sam nekoliko, kako bi Niko Kovač rekao, faforita. Odlučio sam se za Stipu. Sposoban je, pametan, dobar drug, ljudi bi trebali biti više kao on, on je primjer kako treba funkcionirati jedna osoba u ovakvim uvjetima. Ne mogu mu naći niti jednu negativnu stranu" - rekao je.

Martina je po ulasku u Ispovjedaonicu rekla kako joj se teško odlučiti između Stipe, Arsena i Kreše. "Ne znam koga bih izabrala. Izabrat ću Stipu, jer je jako velika pozitiva, uvijek je spreman pomoći i dati savjet. U niti jednom trenutku nije mrzovoljan, nezadovoljan, svaku svađu u Kući pokušava smiriti i ublažiti. Sve najbolje mislim o njemu i smatram da zaslužuje ostati do finala i da će pobijediti" - rekla je Martina.

Kuću je napustila Vita

Ovaj su tjedan nominirani bili Vedran, Krešo, Martina, Vita i Tessa. Najmanje glasova gledatelja dobio je Vedran, samo 2,63. Nakon njega slijedi Krešo sa 13,93 posto glasova, Tessa sa 18,72, te Martina sa 30,34 posto glasova. Vita je dobila 34.38 posto glasova.

"Super sam, odlično. Nema nikakvog stresa i šoka. Očekivala sam da ću izaći. Već dva tjedna to očekujem. I znala sam da će to biti uskoro" - rekla je Vita i otrčala u zagrljaj majci.

"Malo mi je žao, ali sam htjela izaći. Baš sam osjećala to i bila sam pripremljena na izlazak. Naravno da mi je malo žao što sam izašla kad sam već toliko izdržala." - rekla je po dolasku u studio.

Nakon što je pogledala tko ju je nominirao i ogovarao rekla je "Ajme!", dodavši da ju je malo šokiralo to što je vidjela, ali da joj je i malo smiješno sve to.

"Donedavno mi je favorit bila Martina, ali sad mi je Vedran favorit. Puno toga je prošao i još uvijek je pozitivan." - rekla je Vita dodajući kako ne želi da Tessa dođe do finala. "Njena ponašanja su histerična i svakakva" - dodala je.

Na početku emisije prikazan je sažetak boravka u Kući svih nominiranih stanara, a kako je Vedran proveo vrijeme u Kući možete pogledati u video isječku.

Vedranov brat Igor, koji se nalazi ispred Kuće, kazao je kako misli da je Vedran promijenio ponašanje u Kući, ali i dodao da mu se čini da ga stanarke u posljednje vrijeme ne prihvaćaju.

"Ona je skroz super, ono što pričaju da nije vrijedna, to nije istina, nama je uvijek kuhala i to što pričaju nije istina" - tvrde Martinini prijatelji Dado i Tonči koji se nadaju da neće napustiti Kuću.

Tessina sestrična Danijela kazala je kako misli da Tessa nije trebala nominirana, te da misli da će Tessa ići do kraja. "Tessa je skroz drugačija vani, skroz je prirodna, fali joj sigurno vanjski svijet" - dodala je.

Tjedni zadatak

Tjedni zadatak bio je stanarima izuzetno zanimljiv, a nekima i vrlo težak. Morali su naučiti cirkuske vještine, a Tessa nikako nije mogla naučiti žonglirati.

Tessa je bila toliko ljuta u srijedu da je psovala, te na kraju odustala od žongliranja, a nakon što je otišla na drugu vježbu - popela se na trapez opet je naišla na probleme jer nije znala kako sići.

Kako je to izgledalo pogledajte u video isječku. Stanari su prošli tjedni zadatak i sada fond glavne nagrade iznosi 870.000 kuna.

Screenshot: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara