VIDEO Vožnja iz pakla: Sjeli su u Uber, požalili su čim je automobil krenuo

VIDEO Vožnja iz pakla: Sjeli su u Uber, požalili su čim je automobil krenuo
Screenshot: Youtube

DVA PUTNIKA u vozilu Ubera snimili su "vožnju iz noćne more", kada je njihov vozač krenuo u jurnjavu za drugim automobilom koji ga je udario i pokušao pobjeći. John Murray i Tameka Swann rekli su da su htjeli provesti večer u gradu, u Richmondu u Virginiji, kada se dogodio incident.

"To je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena. To je bila noćna mora", kaže Swann.

Prema riječima putnika, automobil je udario vozilo Ubera čim su krenuli, odnosno odmaknuli se od ruba pločnika.

"Naš Uber je namjeravao stati kako bi vozači mogli razmijeniti informacije, ali se drugi automobil nije zaustavio iza nas. Zaobišao nas je i odjurio, i tada je naš Uber krenuo za njim", kaže Swann.

Murray je odlučio snimati potjeru i pustiti snimku uživo. Oni su molili vozača da ih pusti van, ali vozač to nije htio. Videosnimka prikazuje pogled sa zadnjeg sjedala, dok se vozilo kretalo ulicama, navodi The Blaze.

U jednom trenutku vozač je nazvao policiju sa svog mobitela i pružio ga Tameki, koja ih je obavijestila što se događa i da ih vozač ne želi pustiti van.

Da stvar bude gora, tijekom jurnjave Uber s putnicima doživljava još jednu nesreću, nakon čega je stao i pustio putnike iz vozila.

Uber je u izjavi naveo da se incident istražuje i da je vozačev pristup aplikaciji uklonjen dok traje istraga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara