Video: Zagrepčanin usred kino projekcije spektakularno zaprosio djevojku

POSJETITELJI kina Broadway sinoć su svjedočili nesvakidašnjoj prošnji, na koju se, uz pomoć osoblja kina i prijatelja hrabro odlučio Vedran Vukman. Nakon reklama svoju je djevojku, ali i gledatelje, iznenadio filmom u kojem je pred svima, na originalan i romantičan način, zatražio njenu ruku.

Ivana Bošnjak došla je s dečkom Vedranom u kino Broadway pogledati film, ne sluteći da će to postati jedna od najljepših večeri u njezinom životu. Naime, nakon foršpana na velikom je platnu prikazan "prosidbeni filmić" koji je oduševio brojne gledatelje, a Ivanu doslovno ostavio bez daha.

Uz taktove pjesme "Najdraže moje" Novih fosila, Vedran je filmom zaprosio djevojku, nakon čega su se u dvorani upalila svjetla, a publika je počela oduševljeno pljeskati. Osoblje kina bilo je, doznajemo, iznimno susretljivo pa su pustili Ivaninu omiljenu ljubavnu pjesmu, nakon čega se pojavio Vedran i djevojci priuštio novi šok.

Ivana je, naime, dobila svoj prsten iz snova, kojeg je Vedran za nju posebno naručio iz elitne njujorške zlatarne Tiffany&Co, nakon čega su iz lože izletjeli njihovi prijatelji i ovu nesvakidašnju prošnju zapečatili šampanjcem.

Romantična večer Ivane i Vedrana završila je u klubu Sax!, gdje im je Jacques Houdek otpjevao nekoliko pjesama, a svi su prijatelji za uspomenu dobili majice s porukom "I DO". Obzirom na spektakularnu prošnju, možemo samo maštati kakva će čuda Ivanu dočekati na vjenčanju, za kojeg ovaj mladi par trenutno kuje planove. Živjeli mladenci!

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara