VIDEO Zbog Darijeve izvedbe hita Toše Proeskog plakao je cijeli studio Zvjezdica

VIDEO Zbog Darijeve izvedbe hita Toše Proeskog plakao je cijeli studio Zvjezdica

Foto: RTL

KADA vas iz publike bodre navijači s transparentima, vaša izvedba uspije izmamiti suze na oči, a žiri je nagradi samo pozitivnim komentarima, onda ste vi sigurno Dario Vilić. Trinaestogodišnjaku iz Zagreba je još jednom uspjelo očarati sve.

"Dario, ti si naša Zvjezdica", pisalo je na transparentima njegovih navijača, a otac Ilija, koji je sinov nastup pratio u backstageu, nije mogao sakriti suze. Dariova izvedba velikog hita pokojnog Toše Proeskog "Igra bez granica" nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Dario, ti si jedan original originala! Da sad čujemo sto dječaka, tebe bismo prepoznali odmah", komentirao je Dariov nastup maestro Šljivac.

"Moj dragi Dario, ta divna pjesma koju je napisao moj dobar prijatelj Miroslav Drljača Rus i otpjevao Toše je jedna legendarna pjesma. Mislim da je iznimno teška i da si je ti divno izveo. I tekstualno i temom, čestitke", dodala je Alka Vuica, a Enis Bešlagić zaključio da u ovoj sezoni, nasreću cijelog žirija, ali i gledatelja, dječaci briljiraju, te da bi ih "svaka majka poželjela za zeta".

Sve pohvale idu i ostalim natjecateljima koji će se u četvrtak predstaviti žiriju. Prolaz u treću fazu natjecanja smiješi se i Lukasu Kuiću, Lari Mandić, Borni Kuroltu, Niki Uzelac, Nini Radović, Rafaelu Santalezi, Marcu Andrei Continiju, Karli Forjan i Eli Jerković. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara