Video zgrozio gradonačelnika Bjelovara: "Evo zašto moramo ulagati u obrazovanje"

Video zgrozio gradonačelnika Bjelovara: "Evo zašto moramo ulagati u obrazovanje"
Screenshot: Facebook

SNIMKA muškarca koji leži nasred ceste u Bjelovaru izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama, a podijelio ju je na Facebooku i tamošnji gradonačelnik Dario Hrebak.

"Legao malo odmoriti", naslovljena je snimka koja je danas osvanula na Facebook stranici Crazy Croatia, a uz koju piše "uživo iz Bjelovara". Na snimci se vidi kako muškarac leži na cesti dok ga, kao i nekoliko vozača koji su ga zaobišli, sve dok autor snimke nije stao i potrubio mu.

"Ajde diži se, bu te neko pregazio...", upozorio ga je vozač, da bi ga zatim oslovio s Roki, što upućuje na to da bi muškarac sa snimke u bjelovarskim krugovima mogao biti dobro poznat.

Snimka je mnoge zabavila na stranici Crazy Croatia, pa su tako označivali svoje prijatelje, ali zato je zgrozila prijatelje i pratitelje bjelovarskog gradonačelnika koji je podijelio snimku na svom profilu. "Evo zašto trebamo više ulagati u obrazovanje! Nadam se samo da zbog ovoga nećemo opet biti glavna vijest na naslovnicama svih medija", napisao je Hrebak.

"U obrazovanje, ali i u odgoj", "budala bilo, uvijek će biti", "bez obzira na to što je ovaj u glavi bolesnik, vidi se nekultura naših sudionika u prometu, koji u takvom slučaju bez pardona moraju zaustaviti svoje vozilo, uključiti sva četiri pokazivača smjera i dotičnog odstraniti s kolnika", samo su neke od reakcija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara