Videosnimka: Britney bez cenzure

INTERNETOM se ovih dana poput virusa širi ono što je donedavno predstavljalo "Sveti gral" svih svjetskih tabloida - videosnimka Britney Spears i Kevina Federlinea u kućnoj radinosti.

Sadržaj snimke, doduše, nije iste prirode kao sadržaj snimke koja je svojevremeno učinila besmrtnima Pamelu Anderson i Tommyja Leeja. Međutim, no daje fascinantan uvid u intimni život bračnog para Federline, ali i još zanimljiviji uvid u mentalne procese jedne od najvećih pop-ikona današnjeg doba.

Na snimci (koju možete pogledati ovdje) se Federline ne pojavljuje, ali zato van kadra razgovara sa suprugom koja, uz povremeno podrigivanje i prazni tanjure ispred sebe iznosi mišljenja o cijelom spektru tema.

Iako je njihov razgovor povremeno prekidan s Britneyinim "aaa" i izrazom lica koji je mnoge fanove natjerao da špekuliraju o njenom duševnom stanju, iz njega se može iščitati kako je pjevačica - donedavno uzdizana u nebesa kao uzor svakoj mladoj ženi na kugli zemaljskoj - duboko nezadovoljna svojim životom, odnosno kako tvrdi da je "propustila određene stvari u životu".

Nakon određenog vremena razgovor je okrenut na filmove koje su Federlineovi gledali, pa se tako spominje "Spawn" iz 1997. godine, te "Povratak u budućnost" iz 1985.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Britney Spears u jednom trenutku pita Kevina je li moguće putovanje kroz vrijeme, da bi on na to odgovorio "ne". Međutim, pjevačica se s tim odgovorom ne može pomiriti, tvrdeći da je to ipak moguće te da su "neki ljudi ispred nas".

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara