Vikend najboljih filmova na CineStar TV Channels

Vikend najboljih filmova na CineStar TV Channels
Foto: Press

SVAKODNEVICA je takva da želimo imati sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uvelike utječe na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena. Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vrijeme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da dulje tražimo filmove, nego što ih gledamo.

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mjestu. Dosta vam je cjelotjednog planiranja izlaska ili druženja da bi naposljetku svi odustali? Onda je vrijeme je za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i preferencije, ali i generacije. Izbor je velik, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali dio onoga u čemu ćete moći uživati svaki vikend do kraja godine.

Vikend najboljih filmova obuhvaća najbolje naslove petkom, subotom i nedjeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family. 

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitirati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blockbusterima i nagrađivanim filmovima, te filmovima koji su do prije nekoliko mjeseci imali premijernu svjetsku kino realizaciju.

 

CineStar TV Channels predstavlja najbolje filmova za vikend od 29. studenog do 1. prosinca

 

PETAK, 29.11.

CineStar TV, 20:45 – We Are Your Friends

CineStar TV Action & Thriller, 21:50 – Metak u glavu

SUBOTA, 30.11.

CineStar TV Premiere 1, 20:00 – Kursk: Prokletstvo dubina

CineStar TV Premiere 2, 20:00 – Sicario 2: Rat bez pravila

NEDJELJA, 1.12.

CineStar TV Comedy&Family, 20:30 – Djevojka mog prijatelja

CineStar TV Fantasy, 21:00 – Obdukcija Jane Doe

 

Posebno izdvajamo - TV premijera, Kursk: Prokletstvo dubina

Film je nastao prema knjizi Roberta Moorea A Time to Die, istinitoj priči o  katastrofi koja je zadesila podmornicu Kursk. Ruska podmornica K-141 Kursk bila je ponos ruske flote, koja je simbolizirala moć i snagu ruske mornarice. Stavljena u pogon 1994. godine, 154 metra dugačka nuklearna podmornica bila je aktivna manje od šest godina u trenutku kad je potonula. Film prati jednu od najvećih pomorskih tragedija. U vrijeme tragedije u podmornici je bilo 118 mornara i časnika a većina članova posade bila je mlađa od 30 godina. Dok su se mornari borili za život, njihove obitelji vode borbu s političkim preprekama i nemogućim izgledima da ih spase.

Potpuni raspored filmova za sve kanale svakodnevno možete pratiti na web stranici:  https://cinestartvchannels.hr/raspored/

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?