Viktor Drago: Došao sam jer sam mislio da prodaju seks, a ne obratno

Tekst: P.R.
Foto: Borna Čavrag / Index

DA SEKS sve odlično prodaje, znalo se oduvijek, a s tim se uglavnom slažu i naši sugovornici koje smo zatekli na Dieselovu događaju "Sex Sells" na kojem je predstavljeno zanimljivo pomagalo za jači spol kojim će, u najmanju ruku, privući znatiželjne poglede ljepšeg spola. Simpatična stvarčica zove se "trouser arouser", nalik je pumpici tlakomjera, a služi za "napuhavanje" muških traperica kako bi njihov sadržaj učinio većim. I dok se jači spol nećkao oko isprobavanja revolucionarnog izuma, mi smo s gostima popričali o seksu.

"Iako je sveprisutan i svakome manje-više dostupan, seks je i dalje tabu"

"Ovdje sam jer sam mislio da prodaju seks, a ne da seks prodaje. Vidim da nema baš nešto, samo pomagala, od konkretnog seksa ništa", potužio nam se Viktor Drago. Smatra kako je seks sastavni dio oglašivačke industrije i kao takav je sveprisutan. Bez obzira na to, i dalje je tabu. "Iako je sveprisutan i svakome manje-više dostupan, seks je i dalje još uvijek tabu. S druge strane, koliko god ga eksploatiraš, uvijek će biti zanimljiv, jer stalno dolaze nove generacije koje ga trebaju otkriti", kaže Viktor i dodaje kako je seks dobrodošao u svakoj prilici.

"Svijet je preživio već stotinu seksualnih revolucija, ali je zabavan i uvijek nekako nov, pogotovo kada ga tek otkrivaš. Može biti odličan i u kasnijim godinama ukoliko čovjek uspije zadržati elan", dodaje Viktor koji smatra kako seks u kasnijoj životnoj dobi nije nikakav tabu. "Što više uživaš u životu, to ti je seks prisutniji, bez obzira na životnu dob. Pedesete i šezdesete danas više nisu kasne godine, a četrdesete su nove tridesete. Moja prabaka je sa sedamdeset bila stara žena, dok je danas moja baka sa sedamdeset gospođa", kaže Viktor koji se nada kako je ušao u onu generaciju koja će uz pomoć moderne tehnologije moći uživati u blagodatima vječnog života.

"Klinci danas puno više znaju, tehnologija im je dostupna, a nama je ipak bilo teže"

"Svako vrijeme nosi nešto svoje, ali se seks uvijek dobro prodavao", smatra Danijela Dvornik kojoj takvo stanje stvari nije neobično. "Danas sve ima prizvuk seksa, to ljude očito privlači", dodaje Danijela. Kaže kako je s Ellom uvijek imala otvoren odnos što se te teme tiče, ali da je njezina kći, kao uostalom i ona sama, o seksu uglavnom sve saznala bez roditeljske pomoći. "Klinci danas puno više znaju. Tehnologija im je pristupačnija, a sve odgovore možeš naći na Googleu. Pa ja doslovno kuham tako da kliknem na Google", kaže Danijela i dodaje kako su stvari bile drugačije u njezinoj mladosti.

"Mi zapravo nismo imali mogućnost biti tako otvoreni prema svemu tome. Bilo nas je nekako strah pitati roditelje, a njima je to bila tabu tema, pa smo opet sami morali dolaziti do zaključaka i odgovora. S Ellom najnormalnije razgovaram o tome, život je život, ne možemo se praviti da neke stvari ne postoje", rekla je Danijela.

"Seks nije jedina stvar koja prodaje"

S tezom da seks odlično prodaje slaže se i Ella iako ne zna reći zašto je to tako. Ipak, smatra kako ne mora sve imati seksualnu konotaciju da bi se prodalo. "Seks prodaje, ali prodaju i druge stvari. Sve ovisi o tome što tržište želi, nekog šarmantnog ili nekog polugolog", smatra Ella.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara