Vip INmusic: Završne pripreme za veliki glazbeni spektakl

PRIPREME za veliki glazbeni spektakl koji će se održati na zagrebačkom Jarunu 3. i 4. lipnja su pri samom kraju. Vip INmusic festival ugostit će 30 inozemnih i domaćih izvođača, a na samoj realizaciji projekta sudjeluje oko tisuću ljudi koji su između ostalog pripremili i niz dodatnih zabavnih i ugostiteljskih sadržaja. Glavni izvođač prvog dana festivala, Nick Cave, ovoga puta dolazi sa bendom "The Bad Seeds" i čak tri kamiona opreme koju će smjestiti na pozornici širokoj 18 metara. Glavni izvođač drugog dana festivala, The Prodigy, koji je poznat i po vrlo visokim tehničkim zahtjevima, na Jarunu će predstaviti najnoviju produkciju, specijalne light kulise visoke tri metra i poseban razglas za bolju reprodukciju subsoničnih zvukova. Najnovija produkcija Prodigyja napravljena je specijalno za europsku turneju, u sklopu koje je Vip INmusic jedna od početnih stanica.

Produkcija cijelog festivala je 90% domaća, površina svih pozornica iznosi 400 m², a bit će postavljeni i LED ekrani koji će uživo prenositi nastup izvođača te "festivalske kronike" Motovun film festivala. Kako bi se olakšao dolazak izvođača postavlja se i pontonski most koji spaja Otok hrvatske mladeži s kopnom. Ugostiteljski šankovi i usluge raspoređeni su na prostoru festivala, a osim hrane i pića posjetitelji mogu u ponudi pronaći i drugu robu, poput majica omiljenih bendova, raznih bedževa i razglednica, dok će fanovi Nicka Cavea moći kupiti i - ženske gaćice! Dio otoka pretvara se u kamp u sklopu kojeg će biti postavljeni tuševi i toalet, a kampiranje je besplatno uz posjedovanje dvodnevne festivalske ulaznice i prethodnu rezervaciju. Kao i prošle godine, Hrvatske željeznice omogućile su popust na karte za one koji vlakom putuju do Zagreba na Vip INmusic festival.

Vip šator - Mjesto opuštanja i zabave

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim izvrsne svirke trideset stranih i domaćih izvođača, Vip INmusic festival posjetiteljima pruža mogućnost da u blizini glavnog stagea predahnu i zabave se u Vip šatoru. U njemu mogu besplatno surfati u internet cornerima, napuniti bateriju mobitela ili sudjelovati u brojnim nagradnim igrama i glazbenim kvizovima znanja. Najuspješniji sudionici Vip music kviza osvojit će poklone, a svi koji se okušaju u virtualnom sviranju gitare mogu osvojiti tečaj sviranja one prave. Dobru zabavu jamči i nastup žonglersko-akrobatske skupine u čijim performansima prevladavaju elementi cirkuskog street arta, mime i žonglerskog vatrenog spektakla.

Nokia i Tuborg Green šator

Nokia stage će i ovaj put biti mjesto za vrhunsko glazbeno iskustvo i nastupe renomiranih glazbenih imena i mladih talenata svjetske i lokalne glazbene scene, a posjetitelji festivala će tako uživati u brojnim različitim glazbenim pravcima iz različitih dijelova svijeta. Posjetitelji će, naravno, moći isprobati i bogate multimedijske sadržaje i tehnološke novitete. Tuborg Green je svoju prošlogodišnju uspješnu suradnju s Vip INmusic festivalom pretvorio u partnerstvo te će ove godine posjetitelje na Jarunu dočekati i Tuborg Green stage. Posjetiteljima Vip INmusica koji namjeravaju kampirati, partner festivala Tuborg Green omogućio je besplatno korištenje šatora za dvije osobe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara