Virozna Jelena Perčin svoje otplesala, Martina Tomčić "tvrda do kraja": Sad grizem kao ajkula

Foto: Dario Njavro/HTV

POLUFINALE emisije "Ples sa zvijezdama" izbjeglo je Jeleni Perčin i Hrvoju Kraševcu. "Bilo je prekrasno iskustvo, ponešto sam i naučila", rekla je glumica, koje je nastupala s jakom virozom. Ona i Hrvoje otplesali su dva plesa, tango i cha cha cha te dobili najmanje bodova žirija. "Imate prekrasnu haljinu, dok ste stajali na početku, bili ste izvrsni. Noge su izgledale kako su trebale, ali koraci su bili vrlo mlitavi. Hrvoje se naplesao, a kod vas mi je malo falilo", rekao im je Davor nakon cha cha cha, dok se Eliju najviše svidio Jelenin osmjeh.

"Nisam mislila da ću biti ovako dugo tu, ali sad grizem kao ajkula"

Večer plesa otvorili su Martina Tomčić i Marko Herceg svojom izvedbom tanga. Nakon plesa, Duško je savjetovao Martini da ne vodi više supruga u studio jer previše ostaje bez daha. Pohvalio ih je i Elio: "Držali ste, bilo je tvrdo do kraja, nije bilo improvizacija, vrlo sam zadovoljan, impresivno je bilo", a Milka je dodala samo dvije riječi: "Que bueno". Dinko je rekao Martini da je otplesala najbolji ples do sada, ali je Davor ipak očekivao više: "Očekivah puno, dobih dosta. Nedostajalo mi je da vam tijelo bude fleksibilnije, bilo je u komadu". Od žirija su za prvi ples dobili zbroj ocjena 37.

Drugi ples im je bio cha cha cha, u kostimu kojim je Martina bila oduševljena. Plesom su oduševili Milku, ali je ona u svom komentaru spomenula rumbu umjesto cha cha cha, što je primijetio i Davor. "Ne znam jesmo li gledali isti ples, prema komentarima. Uvijek ste bili dobri po jakim stopalima, ali sad ne. Nisam uspio naći neku logiku, ali možda je do mene. Drskosti je bilo dovoljno, izraz lica je bio kao da se zabavlja, ali noge ne. I ocjena će biti drska", rekao je i dao paru samo šesticu. Za taj su ples dobili ukupno 30 bodva, a Martina je najavila: "Nisam mislila da ću biti ovako dugo tu, ali sad grizem kao ajkula".

"Imam i ja doma tajice u ormaru, ali mislim da ih više neću ni po doma nositi"

Marko Tolja i Ana Herceg prvo su plesali slowfox. Dinko je rekao da ima same pohvale, ali Davor je njihovom nastupu našao i mane. "Svaki multipraktik, ako ima više funkcija, onda one nisu uvijek savršene. Bili ste vrlo dobri, ali ima stvari koje mogu bolje. Očekujem bolju mekoću u tijelu i držanje, treba pokazati plovidbu, a vi ste par puta zaplivali. Obično je obrnuto, ali vas kad Ana pusti, onda vam bolje ide, ne volite kad ste ukalupljeni". Dobili su zbroj ocjena 35. Drugi ples im je bio jive. "Bio je dobar, osjetila se esencija, ali trebali ste malo bouncea dodati. Generalno dobro, zadovoljan sam performansom", rekao je Elio, a ukupno su dobili 39 bodova. Marko je rekao da je Ana birala glazbu za ples te kako i inače pušta ženama da odlučuju, a da mu je u jiveu očito žvakaća guma donijela sreću. Barbara je ishvalila Anin izgled u tajicama: "Imam i ja doma tajice u ormaru, ali mislim da ih više neću ni po doma nositi".

Lana Banely o skidanju: Mislim da sam, s obzirom na ovu haljinu, svoje obećanje upravo ispunila

Lana Banely i Damir Horvatinčić prvo su plesali engleski valcer na pjesmu na hebrejskom. Za razliku od prošle emisije, kad je Lana tijekom sambe mislila da joj leti grudnjak i kad nisu dobili toliko komplimenata, engleskim su valcerom zadivili žiri i dobili ukupno 37 bodova. "Vi definitivno imate dar za standardne plesove. Krasno držanje, elegancija, mood za valcer. Ne mogu povezati tae kwon do s ovim. Vrlo dobro", rekao im je Elio, a Dinko je dodao: "Možete biti zadovoljni vašom gracioznošću. Vrlo ste talentirani za ovu vrstu plesa". Čak im je i Davor dao desetku za valcer.

Drugi ples ime je bio rumba "Plesom ste ispričali jednu lijepo priču o ljubavi. Haljina vam se tresla malo, ali bilo je lijepo. Čestitam", rekao im je Dinko. "Sviđa mi se što ste pustili kosu. Bila je netipična rumba, u tim dijelovima ste bili savršeni. U nekim dijelovima ste bili prespori", rekao je Davor. "Bokovi su odlično radili, špaga je bila, tajming je bio dobar. Moram reći da bi tu odgovarala ona Shakirina `Hips Don`t Lie`", rekao je Elio. Za drugi su ples dobili zbroj ocjena 37, a Lana se osvrnula na svoje obećanje da će se skinuti ako dođe do finala: "Mislim da sam, s obzirom na ovu haljinu, svoje obećanje upravo ispunila". U emisiji su gostovali Vanna i Mario Huljev s izvedbom pjesme "7 minuta", a jednak broj bodova na kraju su imali Lana Banely i Marko Tolja sa svojim plesnim partnerima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara