Više to nije mogla podnositi: Evo zašto je Kate ostavila Williama prije 12 godina

Više to nije mogla podnositi: Evo zašto je Kate ostavila Williama prije 12 godina
Foto: Guliver Image/ Getty Images

PRINC William i Kate Middleton danas su jedan od najomiljenijih kraljevskih parova, a njihov brak navodno je idiličan, no prije 12 godina stvari su bile posve drugačije pa je par u jednom trenutku i prekinuo.

Naime, Kate je tada Williama ostavila zbog njegove opsjednutosti ženama te nije mogla više podnijeti to što on nema ozbiljne namjere.

No princ nije tugovao, već je prekid proslavio s prijateljima tulumareći u jednom klubu gdje je, nakon nekoliko čašica alkohola, u jednom trenutku uzviknuo: ''Konačno sam slobodan!''

Embed from Getty Images

Kate je u to vrijeme navodno forsirala zaruke i brak, dok William nije bio spreman na tu ulogu, prenosi britanski Express. A svemu tome kumovala je i kraljevska obitelj čiji članovi nisu bili oduševljeni pučankom koja spremno pozira fotografima i predstavlja se kao prinčeva djevojka.

Ipak, nekoliko mjeseci kasnije par se pomirio, a William je Kate počeo doživljavati mnogo ozbiljnije. Danas su omiljeni kraljevski par diljem svijeta, a sreću su nedavno upotpunili i trećim djetetom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara