Višnjić priznao da je otac kćeri Mirele Rupić

GORAN VIŠNJIĆ se odrekao prava na DNK analizu i pismenim je putem priznao kako je otac osmomjesečne Lane Lourdes, čija je majka 36-godišnja Šibenčanka Mirela Rupić.

Zagrebački je Općinski građanski sud, na ročištu održanom u rujnu, naredio Višnjiću da mora doći na DNK analizu u zagrebačku bolnicu na Šalati. Višnjić je predložio da se vještačenje obavi u Americi, s čime se Mirela Rupić nije složila.

Sutkinja je Višnjiću za vještačenje odredila tri termina do kraja godina. Na prvom se nije pojavio, a drugi je termin bio jučer. U međuvremenu je Višnjić u podnesku sudu napisao kako priznaje da je otac malene i da se odriče prava na DNK analizu.

Obvezao se da će za malu Lanu Lourdes plaćati alimentaciju od 9000 kuna. Kako Mirela Rupić za uzdržavanje djeteta traži 10.000 kuna, na ročištu određenom za 27. studenoga sud će službeno odrediti svotu alimentacije te utvrditi da je Goran Višnjić otac Lane Lourdes.

Podsjetimo, Index je prvi sredinom lipnja doznao kako poznati glumac ima kćer s razvedenom sugrađankom, a dijete je plod kratke ljetne avanture. Osim izvora na ginekološkom odjelu šibenske Opće bolnice, za Index su to potvrdili i članovi uže obitelji popularnog glumca.

J.Da.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara