Vjenčali se Kate Moss i Pete Doherty

32-godišnja Kate i 27-godišnji Pete, prisegnuli su na doživotnu vjernost na novogodišnjem partyu, na plaži Pansea na otoku Phuketu.

Kate je zbog vjenčanja kod kuće ostavila roditelje i svoju petogodišnju kćer Lilu, da sami dočekaju Novu godinu. Vjenčanju nije prisustvovao nitko od članova obitelji ili prijatelja slavnog para.

No, zbog vjenčanja bi Pete mogao imati problema. Naime, nije poznato je li dobio dozvolu za napuštanje zemlje, koja mu je bila potrebna zbog prekršaja vezanih uz drogu.

Par je Novu godinu dočekao na stubama svog hotela, gledajući spektakularan vatromet. Kate je obukla zlatnu koktel haljinu, a Pete odijelo, a na glavu je stavio cilindar, te su tako zajedno pozirali fotografima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se kako brak nije valjan ni prema tajlandskom ni prema britanskom zakonu, već je bio samo iskazivanje vjernosti i ljubavi.

"Oni se sada, zahvaljujući ceremoniji, osjećaju kao muž i žena. Bio je to način na koji su željeli iskazati ljubav jedno drugome. Sada nije važno je li taj brak zakonski valjan ili ne." - rekao je jedan od bliskih prijatelja slavnoga para.

Da Kate i Pete ne mare za to što je dozvoljeno pred očima zakona, a što ne, pokazuju i brojne afere koje su pratile njihovu karijeru, od kojih ih je većina bila vezana uz drogu.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara